PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مدیریت مجموعه ها و تنظیمات قالب

m.hossein
09-12-2011, 06:14 PM
سلام...وقتی در مدیریت مجموعه ها یک مجموعه جدید اضافه می کنیم... در سایت در کدام قسمت می توانیم به آن دسترسی داشته باشیم ؟وقتی سرچ می کنم آن را می آورد اما در هیچ جای سایت بدون سرچ آن را نمی بینم....در کدام بخش باید ببینمش؟.. وقتی در منوی اصلی یک منوی جدید اضافه می کنم باز مثل بالا آنرا نمی بینم در منوی اصلی...اصلا منوی اصلی کدام قسمت می شود؟من چیزی تحت منوی اصلی نمیبینم!!!مثلا خانه نقشه سایت و ..... این ها را بازدیدکنندگان سایت می توانند ببینند یا مدیر و مسئولان سایت؟؟؟؟...و چهارمین سوال اینکه وقتی که جوملا را نصب می کنیم یک قالب پیش فرض دارد که آبی پر رنگ است..اگر بخواهم آنرا تغییر بدهم مثلاً از عکس مورد علاقه ام استفاده کنم...تنها راهش کدنویسی هست یا اینکه میشود به صورت ویژوالی تغییر داد؟؟؟چطور باید این موضوع را یاد بگیم؟مطلبی هست در این مورد؟لازم به ذکر است در لوکال کار می کنم...متشکر..یه نکته اینکه چرا وقتی می خواهم سوالم را بنویسم اینجا اینتر که می زنم نمی آید خط پایین؟؟؟

sahama
09-12-2011, 06:16 PM
سلام
دوست عزیز مشکل شما یه مقدار پایه ای است
توصیه می کنم این کتاب رو مطالعه بفرمایید گرچه برای جوملا 1.5 است اما کلیتش با جوملا 1.7 یکسان است
htto://joomlafarsi.com/book

m.hossein
09-12-2011, 06:25 PM
ممنون...دارم میخونم...ام به جای مجموعه ها بخش ها دارد واین تطابق نداره...اگر میشه سوالم در مورد مجموعه ها و اگر شد منو اصلی را پاسخ بدهید...وقتی مجموعه اضافه میکنم در کجا می توانم مثل یک title به آن دسترسی داشته باشم و همچنین منوی اصلی ...متشکر

sahama
09-12-2011, 06:30 PM
تفاوت اصلی اینه که در جوملا 1.5 تقسیم بندی مطالب تنها به صورت بخش و مجموعه بود
که در جوملا 1.6 به بعد ایرن روال تغییر کرده و فقط مجموعه وجود داره ولی با این توانایی که می شه مجموعه های تو در تو ایجاد کرد

m.hossein
09-12-2011, 07:11 PM
مجموعه هایی که ایجاد میکنیم را چه کسانی می بینند؟ فقط مدیران سایت یا بازدیدکنندگان همی میبینند؟ در کدام قسمت می توانیم به آنها دسترسی داشته باشم به صورت منو ؟

behrooz_1
09-12-2011, 07:23 PM
موقع ایجاد مجموعه، میتونید دسترسی را مشخص کنید.بطور پیشفرض بضورت عمومی هست.تو این ترجمه ی که من استفاده میکنم تو قسمت ترتیب هست

sahama
09-12-2011, 07:25 PM
به طورعادی همه می توانند مجموعه ها رو ببینند مگر اینکه سطح دسترسی رو تغغیر داده باشید به یک گروه خاص
روش اصلی برای دسترسی به هر کامپوننت در جوملا استفاده از منو است گرچه با استفاده از آدرس دهی مستقیم (که کمی پیچیده است) یا استفاده از ماژولها یا ... می توانید مطالب رو ببینید

m.hossein
09-12-2011, 08:14 PM
مجموعه هایی که ایجاد میکنیم را چه کسانی می بینند؟ فقط مدیران سایت یا بازدیدکنندگان همی میبینند؟ در کدام قسمت می توانیم به آنها دسترسی داشته باشم به صورت منو ؟

hamidy
09-13-2011, 03:39 AM

سلام

دوست عزیز لطفا قوانین انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو رعایت کنید و از ارسال پست های مکرر خودداری کنید.

از آموزش زیر کمک بگیرید.

آموزش تعیین سطوح دسترسی در جوملا 1.6 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 8%AA%D8%B9%DB%8C%DB%8C%D9%86_%D8%B3%D8%B7%D9%88%D8 %AD_%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%D8%AF%D8 %B1_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_1.6)

در پناه حق

gmrnj
09-14-2011, 08:13 AM
سلام من نمیدونم سوالم رو اینجا باید بپرسم یا نه ولی اصلا از جومولا سر در نمیارم چطوری می تونم در منوی بالا سایت مطلب اضافه کنم؟ کتاب 1.5 هم دارم ولی چیزی نمیفهمم چه کنم؟ لطفا خیلی سریع کمک کنید در ضمن سوال دیگم اینه که وقتی کسی می خواهد در سایت ثبت نام کند با خطا مواجه می شه ( ارسال ایمیل انجام نشد ) یه چیزی تو این مایه ها چیه قضیه

mersad
09-14-2011, 10:55 AM
دروود

دوست عزیز کمی صبور باشید
کتاب بسیار واضح توضیح داده حتی با تصویر هم هست
ابتدا مجموعه بسازید > مدیریت > محتوا > مجموعه
سپس منو بسازید > مدیریت > منو ها > منو اصلی > جدید ( نمایش به صورت بلاگ قرار بدید بهتر هست)
مجموعه ساخته شده رو به منو معرفی کنید

سوال دوم خودتون رو در تاپیک جدا بپرسید

شاد و سلامت در پناه ایزد

microo-joomla
12-18-2011, 03:03 PM
سلام
من میخوام مجموعه ها ی سایتم رو به شکل زیر نمایش بدم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
آیا باید ماژول یا پلاگینی نصب کنم ؟یا خود جوملا ۱.۷ این قابلیت رو داره
مرسی

mersad
12-18-2011, 04:20 PM
دروود

میتونید از افزونه های mtree و یا swmenu استفاده کنید
برای دسته بندی خود جوملا به صورت دیفالت هم این امکان رو در اختیار شما قرار میده

شاد و سلامت در پناه ایزد

m.hossein
12-25-2011, 04:18 AM
سلام..میشه آدرس این دو تا منویی که می فرمایید را هم بگویید...متشکر