PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال نسخه فارسی RSS Feader

masoudline
09-12-2011, 06:45 PM
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان
از اینکه بسیار متین و مهربان در این انجمنها به پرسش و پاسخ میپردازید بسیار از شما سپاس گذاریم
فقط و فقط بنده یک تقاضای از شما و آن هم این که در صورتی که امکان دارد یک خبرخوان یا همان RSS Feader برای نسخه 2.0 ایجاد کنید که بتواند اخبار فارسی را نیز بخواند
الان بنده از مد Rss Feader استفاده میکنم که متاسفانه برای اخبار و سایتهای فارسی علامت سوال ????? قرار میدهد و آن هم به علت عدم فارسی سازی آن است.
از تمامی دوستان تقاضا دارم به این درخواست رسیدگی کنید بنده لینک این مد را نیز در پیوست قرار داده ام.
فارسی سازی آن کار ساده است لطفا آن را انجام دهید.
با تشکر از شما

لینک انگلیسی این خبر خوان : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

masoudline
09-13-2011, 06:02 AM
دوستان عزیز لطفا تقاضا دارم به سوال بنده پاسخ دهید
بنده واقعا به این مد نیازمند هستم.
چرا اینقدر دیر پاسخ میدهید.

mersad
09-13-2011, 09:13 AM
دروود

این مد موردی برای فارسی سازی نداره
همه چی واضح هست !
در ضمن برای ورژن پایین هست و برای 2 سازگاری نداره !

شاد و سلامت در پناه ایزد

masoudline
09-13-2011, 12:56 PM
دوستان عزیز وقتی من این مد را نصب میکنم هر چی که فارسی باشه به صورت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ علامت سوال نشون میده
خب باید برای فارسی بهینه سازی بشه دیگه
از طرفی توی خود افزونه نوشته برای 2.0 هم هست.
البته الان لینک دانلود رو درست کردم ببخشید اشتباه شده بود منظور من این مد بود : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لطفا راهنمایی کنید.

masoudline
09-14-2011, 06:38 PM
دوستان عزیز چرا اینجا اینقدر ضعیف کار میکنه
بابا من دو روز پیش سوال پرسیدم.
لطفا کمکم کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad:

mersad
09-14-2011, 08:10 PM
دروود

برای گرفتن پاسخ شکیبا باشید

اموزش رفع مشکل حروف (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84_%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85% D8%AA_%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84)

شاد و سلامت در پناه ایزد

masoudline
09-15-2011, 04:29 PM
دوستان زعیز تروخدا توجه کنید من چی میگم مشکل بنده چی هست شما چی میگید
بابا توجه کنید بعد پاسخ بدید::::::::::::::::::::::::::::
من میخواستم که با توجه به آموزش سایت سازنده این مد این رو برای زبانهای فارسی هم درست کنید تا دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نشه
حالا شما به دیتابیس گیر دادید بابا دیتابیس من همش utf-8 هست
لطفا توجه کنید بعد پاسخ بدید
واقعا انتظار این قدر پاسخ دهی ضعیف رو اونم اینجا نداشتم