PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل با نینجا - مدیریت فایل هاست

salamati
09-13-2011, 09:21 AM
سلام. همین کامپوننت مدیریت فایل هاست که بر روی جوملا 1.5 نصب میشه رو روی سایتی دیگم نصب کردم ولی این مشکل باهاش نداشتم!
کلی ارور داده!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

البته قبل از اینکه این رو نصب کنم مشکل ftp داشت که برطرف کردم.

mersad
09-13-2011, 11:11 AM
دروود

تصویر بسیار کوچک هست و ارر ها دیده نمیشه
ارر ها رو قرار بدید

شاد و سلامت در پناه ایزد

salamati
09-13-2011, 04:37 PM
با عرض تشکر بابت پاسخگویی

کدبالای جداول

Warning: posix_geteuid() has been disabled for security reasons in /home/xxx/domains/mszd.net/public_html/administrator/components/com_ninjaxplorer/include/fun_list.php on line 612

Warning: posix_getegid() has been disabled for security reasons in /home/xxx/domains/mszd.net/public_html/administrator/components/com_ninjaxplorer/include/fun_list.php on line 613

Warning: posix_getgrgid() has been disabled for security reasons in /home/xxx/domains/mszd.net/public_html/administrator/components/com_ninjaxplorer/include/fun_list.php on line 613

کد در زیر ستون مالک

Warning: posix_getgrgid() has been disabled for security reasons in /home/xxx/domains/mszd.net/public_html/administrator/components/com_ninjaxplorer/include/fun_list.php on line 309
mszd (660) /
(660

sahama
09-13-2011, 05:11 PM
مدیر هاست شما به خاطر دلایل امنیتی یکی از قابلیت های هاست posix_getgrgid رو غیر فعال کرده است که برای به دست آوردن شناسه گروه کاربری استفاده می شده
چندان اهمیتی نداره و شما از مدیر هاست درخواست کنید تا نمایش پیام های خطا رو برای هاست غیر فعال کنه تا دیگه این پیام ها نشون داده نشه

salamati
09-14-2011, 09:39 AM
اگه چیز مهمی نیست که هیچ

اما یه ارور داد موقعی که باش آپلود کردم:

خطا (ها):Elektroteknic.pdf : بارگذاری فایل با شکست مواجه شد!

چه دلیلی میتونه داشته باشه؟

این موقعی که تویه یه پوشه خالی میخواستم اپلود کنم ولی تویه پوشه ای که خالی نبود اپلود کردم اپلود شد!!!! و موقعی که میخواستم فایل آپلودی به پوشه خودش انتقال بدم باز هم خطاداد!!!!

خطا (ها):Elektroteknic.pdf : انتقال با شکست مواجه شد!

mersad
09-14-2011, 10:45 AM
لایه ftp رو ست کردید ؟

شاد و سلامت در پناه ایزد

salamati
09-14-2011, 11:30 AM
بله ست شده و فعاله!