PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : منو های اصلی قالب

shankara7
09-13-2011, 09:30 AM
سلام به اساتید گرامی

من یک قالب جوملا 1.7 رو روی جوملا 1.7 خانگلیسی نصب کردم و بدون هیچ گونه مشکلی نصب شده ، تنها مشکلی که دارم اینه که بلد نیتسم چطوری منوهای خود قالب رو همانطوری که توی دموی سایتش نشون داده بهش اضافه کنم ، لطف کنید ببینید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

توی دموی قالب بالا منوها وجود دارند ولی زمانی که من نصب می کنم منو نداره و بلد نیستم این منوها رو در اون فعال کنم . با سپاس فراوان از راهنمایی های شما

najafi613
09-13-2011, 10:52 AM
بعد از آدرس سایت خود عبارت tp=1? را قرار دهید تا موقعیت های قالب را به شما نشان دهد
به عنوان مثال اگر آدرس سایت شما <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) باشد به شکل زیر باشد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
اکنون ببینید منو در چه موقعیتی قرار گرفته سپس به مدیریت ماژول ها رفته نام منوی مورد نظر خود را پیدا کرده و در آن موقعیت قرار دهید

mersad
09-13-2011, 11:09 AM
دروود

این قالب تجاری هست
و در اون بیشتر افزونه های به کار رفته تجاری هست

و در کل چیدمان سلیقه ای هست

شاد و سلامت در پناه ایزد