faraname
09-13-2011, 12:58 PM
سلام به دوستان من از افزونه plg_samiautotags برای درج تگ استفاده می کنم. این افزونه از لحاظ درست کار کردن تگ ها مشکلی نداره و عالیه ولی مشکل من اینه که وقتی این افزونه رو به صورت یک ماژول در بخش راست یا چپ سایتم منتشر می کنم , بخشی از کلمات تگ از کادر مربوط به ماژول می زنه بیرون , و یک جورایی قالب سایت و به طبع اون زیبایی سایت رو به هم می ریزه . حالا من کجای این افزونه یا ماژول رو دست بزنم که این اتفاق نیافته . واسه اینکه دوستان دقیقا بدونن چه حالتی پیش میاد لینک تصویری از این مشکل رو براتون میزارم. پیشاپیش بابت پاسخی که می دید ممنونم. راستی یادم رفت بگم من توی هیچ یک از ماژول های دیگه این مشکل بهم ریختگی و بیرون زدگی رو ندارم .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>