توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : udjacomments_1.0-rc3-fa
vahid-nariman
09-14-2011, 04:44 PM
udjacomments_1.0-rc3
این رو فارسی کردم ، قالبش رو هم rtl ، امما توسایت همون ltr ه نشون داده میشه !
عزیزان برسی می فرماین ؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)لبته تنظیماتش راحته و خیلی هم خوب کار میکنه ، recaptcha هم داره و امکان بن کردن اسپم هم داره . درکل خوبه . با جوملا 1.7 هم سازگاره .
نمنش هم اینه : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
محمد محسنی
09-14-2011, 06:23 PM
دوست عزیز سلام
ممنون از لطفتون
ولی بهتر هستش در مورد کامپوننت مورد نظر بیشتر توضیح بدهید و در صورت امکان اسکرین شات هم قرار دهید.
موفق و پیروز باشید.
یا حق
vahid-nariman
09-14-2011, 09:09 PM
udjacomments یه کامپوننت برای ارسال نظر در ادامه مطلب هست ، خیلی سرراست نصب میشه و تنظیماتش هم راحته ، کافیه بعد از نصب از تو پلاگین ها فعالش کنین و بعد از منوی منوی کامپوننت ها و کلید انتخابش تنظیمش کنن که کجا ها و چطور دیده بشه تو سایت . از امکاناتش هم میشه به بن کردن اسپمر ها با آی پی اشاره کرد .
یه چندتا تصویر هم ازش گرفتم و میتونین ببینینش . البته توسایت خودم دارم ازش استفاده میکنم . امیدوارم مفید باشه و دوستان با نظراتشون تو بهبودش کمک کنن .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)اینم لینک دانلود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
mersad
09-15-2011, 08:21 AM
دروود
تشکر از زحمت شما
دوست عزیز فارسی این افزونه در بخش افزونه های جوملا فارسی موجود هست
شاد و سلامت در پناه ایزد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.