PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف عناوین اضافی

IndianBoy
09-14-2011, 06:18 PM
سلام

همونطور که تو عکس مشخص کردم میخوام اون 3 تا عبارت رو حذف کنم
راه حل چیه؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

تو تنظیمات منو و ستینگ پیشفرض مطالب کامل ور رفتم ولی جایی که بشه حذفش کرد رو پیدا نکردم

در کل چطور میشه اون h1 رو برداشت هر جا میری بزرگ مینویسه مقاله ها یا تماسها و ....

ممنون
یا علی

torghoundy
09-15-2011, 07:15 PM
سلام
در تنظیمات کلی نمایش عنوان صفحات رو غیر فعال کنید.

IndianBoy
09-16-2011, 05:54 AM
با سلام و تشکر

عرض به خدمتتون که من جایی پیدا نکردم تو تنظیمات کلی تحت عنوان (نمایش عنوان صفحات)!
در ضمن جوملای من 1.7 هستش شاید اینی که میگید مال 1.5 باشه

ممنون

torghoundy
09-16-2011, 06:21 AM
سلام
در تنظیمات کلی جوملا در بخش تنظیمات seo این گزینه وجو داره، برای مثال به تصویر ضمیمه دقت کنید:

IndianBoy
09-16-2011, 06:25 AM
با تشکر مجدد

اون قسمت بطور پیشفرض روی خیر بوده از اول.... ولی تاثیری نداره!
بازم ممنون

IndianBoy
09-17-2011, 03:47 PM
ای توسعه دهندگان جوملا 1.7 و ای مدیران عزیز مرا دریابید....

خیلی حیاتیه

یا علی

picasaeng
09-17-2011, 03:58 PM
سلام

برای این کار فقط کافیه به این مسیر برید
administrator/index.php?option=com_contact

یا در منو قسمت کامپوننت ها و گزینه تماس

و در تول بار قسمت انتخاب ها رو بزنید و در صفحه pop up گزینه های خود را اعمال کنید

همـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــین

IndianBoy
09-17-2011, 04:05 PM
سلام

برای این کار فقط کافیه به این مسیر برید
administrator/index.php?option=com_contact

یا در منو قسمت کامپوننت ها و گزینه تماس

و در تول بار قسمت انتخاب ها رو بزنید و در صفحه pop up گزینه های خود را اعمال کنید

همـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــین

ممنون
ولی نه جانم اونجا هم رفتم نیست...

تتها راه حلی که با این حساب به کلم میرسه مثل مامبو که برای "چیزی برای نمایش وجود ندارد" انجام میدادیم رو اینجا هم انجام بدم این که برم تو فایل زبان این 2 3 جمله رو پیدا کنم و با اسپیس پر کنم!

بای

مهدی.
09-17-2011, 04:23 PM
سلام

راه اینه که وارد سورس کامپوننت مورد نظر بشید و موارد مربوط رو حذف کنید و یا کامنت کنید */ /* با استفاده از این کد !

همچنین قالب این کامپوننت رو میتونید در فایل قالب اختصاصی کنید. html رو با عنوان یک پوشه ایجاد کنید و قالب این کامپوننت رو در آن مشخص کنید و ویرایش کنید.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست