PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در درج عکس برای کالا و کار نکردن دکمه readmore در ویرچومارت

smmhami
09-16-2011, 01:35 PM
سلام
من نسخه اصلی ویرچومارت را نصب کردم ولی در قسمت کالاها نه دکمه readmore کار میکنه و نه موقعی که در قسمت تصویر دکمه درج را میزنم هیچ عکسی درج نمیشه.
لطفا کمکم کنید خیلی وقت صرف کردم براش و تو هیچ انجمنی هم جواب نگرفتم

mersad
09-16-2011, 08:50 PM
دروود

چه ورژنی رو دانلود کردید ؟
روی قالب دیفالت جوملا ببینید مشکل دارید یا خیر !

شاد و سلامت در پناه ایزد

smmhami
09-17-2011, 02:52 PM
سلام من از نسخه اصلی ویرچومارت با ورژن 1.1.9 کا روی جوملای 1.5.22 سوار شده استفاده کردم و قالب هم همان قالب اصلی هست . در مدیریت سایت در قسمت ویرچومارت مثلا کالای جدید را که میزنم یک لحظه کل توضیحات صفحه باز میشه اما بلافاصله توضیحات زیر صفحه که احتمالا همون توضیحات readmore حذف میشه . وقتی موس را روی دکمه readmore میبرم آدرس درستی را نشون نمیده و این آدرس را نشون میده<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ) l ) . دکمه درج هم کار نمیکنه و متوجه شدم که برای صفحه تنظیما ویرچومارت هم همین اتفاق می افته و صفحه ناقص لود میشه.

smmhami
09-18-2011, 07:45 PM
سلام پس چرا راهنمائی نمیکنید؟

mersad
09-22-2011, 09:34 PM
قالب شما و ویرتو مارت شما با هم سازگار نشدند
قالب شما هم بومی سازی نشده
قالب شما تجاری هست و طبق قوانین نمیشه کمکی کرد

شاد و سلامت در پناه ایزد

smmhami
09-23-2011, 08:28 PM
قالب من همون قالب اصلی ویرچومارت هست که من یک gif به جای عکس بالاش گذاشتم. ضمنا من با قالب مشکل ندارم. من توی مدیریت مشکل دارم. این که نمیشه کمک کرد یعنی چه؟

mersad
09-23-2011, 10:24 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
قالب شما از شرکت جوملارت هست ! و تجاری !

شاد و سلامت در پناه ایزد