توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر ترتیب (چیدمان) مطالب
naderfarid
09-18-2011, 02:08 AM
سلام.
سعی می کنم ترتیب مطالب صفحه اصلی را تغییر بدم ولی نمیشه در فهرست مطالب مانند نسخه های قبلی ترتیب قابل تنظیم نیست و نمی توانم آنها را جابجا کنم. در قسمت انتخابها در بخش انتخابهای اشتراکی، ترتیب مطالب را هم تغییر دادم ولی هنوز نمی توانم چیدمان مطالب را به دلخواه تغییر بدم.
لطفا راهنمایی فرمایید.
با تشکر
jalal_iranian
09-18-2011, 08:32 AM
سلام
دوست عزیز برای تغییر ترتیب مطالب از قسمت منو ها وارد منو اصلی و بعد گزینه خانه (صفحه اصلی) بشوید
naderfarid
09-18-2011, 06:18 PM
با تشکر از پاسخ شما اما منظور من ترتیب منوها نبود بلکه ترتیب مطالبی بود که در صفحه اصلی وجود دارند یعنی در قسمت مدیریت مطلب می خواهم ترتیب مطالب مندرج را تغییر دهم ولی نمی توانم
sahama
09-18-2011, 08:31 PM
در منو چیزی به نام "انتخابهای طرح بلاگ" داریم در اون "ترتیب مطلب" رو متناسب با نیازتون ویرایش کنید
alizali
09-21-2011, 03:52 AM
نميدانم جناب نادر فريد به جوابتون رسيديد يا نه
ولي فكر كنم جوابها ناقص بوده
راه حل اينه
شما در صفحه مطالب ويژه يكبار روي كلمه ترتيب كليك كنيد قسمت تعيين ترتيب مثل همون نسخه هاي قبل فعال ميشه
براي اينكه چينش رو تعيين كنيد به منوي خانه يا مطالب ويژه بريد و همون قسمت انتخاب طرح بلاگ را روي ترتيب مطالب ويژه بگذاريد.
اون موقع مطالب با چيدمان مطالب ويژه در صفحه اصلي سايتتان برايتان نمايش داده مي شود.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.