توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروشنده VirtueMart
bersam
09-18-2011, 08:00 AM
با سلام
من میخوام یه فروشگاه راه اندازی کنم که در اون کسانی که میخوا بتونن در بخش مربوط به خودشون محصولاتشون رو قرار بدن
در این زمینه چند پلاگین پیدا کردم مثل
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ولی پولی هستن.
اصراری هم بر VirtueMart بودنش ندارم. اگر فروشگاه مجزای دیگه ای هم میشناسید معرفی کنید.
با تشکر
safajuy
09-18-2011, 08:12 AM
مدتها پيش من هم دنبال همچين چيزی بودم
با vm ميشه ساخت ولی يه ايرادی داره و اونم اينه كه فروشنده اجازه ويرايش ساير محصولات رو هم داره. يك لينك هست كه ميذاريد توسايت و كاربر هدايت ميشه به اونجا و امكانات مديريت محصولات داره.
اين رو ما تغييراتی توش داديم و جواب داد ولی هنوز به بهره برداری نرسيده. هر وقت آماد شد برای استفاده ی عموم ميذاريم.
شما می تونيد از مزايده ساز ها هم استفاده كنيد
موفق باشيد
bersam
09-18-2011, 09:29 AM
تا همین حد هم باشه اشکالی نداره.
اگه ممکنه بزارید برای دانلود.
با تشکر
safajuy
09-18-2011, 11:26 AM
باگ های امنيتيش رفع بشه در دسترس عموم قرار ميدم.
همين جوريش هكرها سايت ها رو درو ميكنن و از كامپوننت های سالم باگ ميگيرن. چه برسه به كامپوننتی كه دستكاری شده :d
موفق باشيد
bersam
09-18-2011, 01:55 PM
آقا شرمنده ولی تجربه ثابت کرده که این چیزا یا بعد از مرگ سهراب آماده میشه یا هیچوقت.
از اونجایی که شما قصد دارید برای استفاده عموم بزارید. من تو بخش سکیوریتیش کمک میکنم. تا شاید هر چه زودتر آماده بشه.
اگه ممکنه فایل رو بدید.
با تشکر
safajuy
09-18-2011, 02:04 PM
ماژولش چند تا لينك ساده ست
اصل كار تو تعيين دسترسی شما تو بخش مديريت برای shop-store هاست
يك مقدار هك هم بايد صورت بگيره رو ويرچو مارت
فعلاً رو 1.7 ويرچو مارت نداريم كه ماژولش رو بذاريم.
از نسخه 2.5 هم ويرچومارتش مياد و هم فكر كنم اين مشكل حل بشه
موفق باشيد
bersam
09-18-2011, 02:11 PM
شما این رو تست کردید؟
safajuy
09-18-2011, 04:46 PM
خير ولی تقريباً همينه
مشكل اصلی با ويرچو مارته نه ماژول خاص
كاربر يك كم حرفه ای باشه ميتونه نفوذ كنه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.