PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتشار ورژن 2.0.1 از اس ام اف

Enterhost
09-19-2011, 07:26 PM
نسخه 2.0.1 از اس ام اف منتشر شد

اسن نسخه امنیتی بوده و توصیه می شود هرچه سریعتر انجمن خود را به این ورژن ارتقا دهید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

باتشکر

myavarahmadi
11-19-2011, 02:03 PM
باسلام و تشکر از سایت خوبتون
احتراما درباره ی smf گویا مطالب به روزی وجود نداره ؟ چراکه مثلا اخبار سایت smflearn یا بهتر بگم همون مامبولرن خودمون! حتی تاریخ هم ندارند که آدم بدونه متعلق به چه زمانی هست ؟
آیا همینطوره که احساس میکنم؟
و اما سؤال من اینه که من کدوم نسخه ی smf رو میتونم استفاده کنم که هم stable شده باشه ، هم beta نباشه ، هم آنقدر قدیمی نباشه و هم آنچنان جدید نباشه که هنوز افزونه های خاصی براش نیومده باشه (خصوصا برای فارسی اش)
در حال حاضر من در سایتم از joomla 1.5.23 استفاده میکنم و میخوام فروم بهش اضافه کنم ، البته بین mybb و smf گیر کرده بودم که دیدم خیلی ها از نوظهورتر بودن mybb سخن گفتن و اینکه شاید به مشکلاتی بربخوره. اصلا آیا همین انتخاب smf نسبت به mybb هم درسته ؟ (میدونم که همگی به نوعی همکار هستید و شاید اعلام اینکه یکیشون بهتر هست زیاد جالب نباشه اما اگه خودتون بودید از چه برنامه ای استفاده میکردید؟)
ببخشید که بحث بگونه ای به حاشیه رفت و شاید هم سؤال هایم با هم قاطی شدند . اما ممنون میشم راهنماییم کنید
باتشکر

مهدی.
11-19-2011, 02:09 PM
سلام

نسخه استیبل و بروز رو از اینجا میتونید دانلود کنید : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> به همراه فارسی ساز !

متأسفانه دیگه روی اس ام اف فعالیت خاصی انجام نخواهد شد ! سیاستهای بنیاد اصلی کمی غلط هست !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

myavarahmadi
11-19-2011, 02:27 PM
بازهم سلام و تشکر بسیار ویژه از جناب مهدی
ممنون از پاسخی که دادید، البته میدونم اینجا جای طرح این سؤال نیست، اما میشه یه راهنمایی کوچیک هم راجع به انتخاب بین smf و mybb بهم بکنید. من سایتم قاعدتا تعداد بالایی از کاربران رو در کمترین زمان وارد تالارهایش خواهد کرد . بنظرتون کدامیک مناسب ترن ؟
باتشکر مجدد

مهدی.
11-19-2011, 02:48 PM
سلام

من خودم اگر قرار به انتخاب یکی از این دوتا باشه اس ام اف رو انتخاب میکنم ! اما مای بی بی به خاطر اینکه تیم پشتیبانی کننده فعالی پشتش هست برای افزادی که آشنایی زیادی به اس ام اف ندارند بهتر هست !

البته به احتیاجاتی که برای انجمن نیاز هست هم باید نگاه کرد ! و انتخاب کرد !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست