توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عضوگیری
m.hossein
09-19-2011, 08:15 PM
براي عضو گيري در سايت بايد چه کرد يعني کاربر بيايد ثبت نام کند در سايت؟مثل الان که من عضو سايت اينجا هستم...باید جدول برایش تعریف کنم؟ سوال دیگه این که چه سایتی را برای دانلود ماژول و کامپوننت و.. پیشنهاد میکنید...یعنی این موارد که گفتم را سالم دارند و به درد بخور
sahama
09-19-2011, 09:08 PM
سلام
خود جوملا سیستم عضویت کاملی داره و شما هم با استفاده از کامپوننت و از طریق منو و هم از طریق ماژول های مربوطه می تونید بهش دسترسی داشته باشید
مرجعی که خود جوملا برای معرفی افزونه ها ارائه داده اسمش JED است و آدرسش <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
m.hossein
10-06-2011, 04:10 AM
سلام...میشه کامپوننت و ماژول و منویی که میگید در خود جوملا هست را دقیق معرفی کنید اسم و نحوه کار...متشکر
sahama
10-06-2011, 05:44 AM
در یکی از منو ها (مثلا منوی اصلی) یه گزینه جدید بسازید و نوع اونو " فرم عضویت " قرار بدید
m.hossein
10-06-2011, 08:52 PM
سلام..انجام دادم..وقتی در سایت روی عضویت در سایت کلیک می کنم خطای زیر را می دهد... من روی لوکال کار می کنم... چطور میشود حلش کرد؟؟؟
Not Found The requested URL /joomla/user/registration was not found on this server.
sahama
10-06-2011, 09:00 PM
در تنظیمات سئو تنظیمات استفاده از mod_rewrite رو غیر فعال کرده و نتیجه رو بگید
m.hossein
10-06-2011, 10:08 PM
استفاده از موردی که گفتید در سئو کلاً جوابش به صورت پیش فرض خیر است
safajuy
10-07-2011, 05:26 AM
سلام
تصويري از محيط پيكربندي جوملاتون در محيط مديريت قرار بديد(بخش مربوط به سئو)
موفق باشد
m.hossein
10-07-2011, 12:29 PM
این تصویر مربوط<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
safajuy
10-07-2011, 04:56 PM
سئو رو غير فعال كنيد.
htaccess.txt رو كه پاك نكرديد؟
m.hossein
10-07-2011, 06:03 PM
نه پاک نکردم...سئو را چطور غیر فعال کنم دیگه تمام موارد(نام مستعار یونیکد، افزودن پسوند به آدرس ها، استفاده از mod_rewrite) خیر است به جز آدرس های موتور جستجو که بلی هست جوابش...نام سایت در عنوان صفحات هم خیر است...چی کار کنم؟؟؟
safajuy
10-08-2011, 05:11 AM
بهينه سازي براي موتورهاي جستجو رو غير فعال كنيد ببينيد بازم 404 مياد
m.hossein
10-08-2011, 05:58 PM
سلام...اون مشکل درست شد.... اما الان ثبت نام را که می زنم می نویسد نمی توان تابع ایمیل را فراخوانی کرد...چرا؟؟؟ به خاطر اینکه روی لوکال کار می کنم انجام نمیشه ؟؟؟؟
سوال دیگه اینکه وقتی کاربر اینطوری ثبت نام میکند از طریق ماژول فرم عضویت چه امکاناتی را بدست می آورد؟؟؟
poonoodi
10-08-2011, 06:12 PM
دوست عزیز شما cb نصب کن به نظرم بهترین فرم ساز حال حاضره
با این کامپوننت میتونی یه فرم خوب و ایده ال مد نظرت بسازی
موفق باشید
m.hossein
10-08-2011, 08:47 PM
cb چی هست؟؟؟لطفاً در صورت امکان لینک این چیزهایی رو که هم می فرمایید رو بگویید
safajuy
10-09-2011, 03:32 AM
اما الان ثبت نام را که می زنم می نویسد نمی توان تابع ایمیل را فراخوانی کرد...چرا؟؟؟
تو لوكال تابع ايميل فراخواني نميشه. تنظيماتي براي ايميل داره كه نيازي نيست انجام بشه(تو لوكال نيازي به ارسال ايميل نداريد مگه اينكه لازم باشه)
سوال دیگه اینکه وقتی کاربر اینطوری ثبت نام میکند از طریق ماژول فرم عضویت چه امکاناتی را بدست می آورد؟؟؟
سؤالتون رو متوجه نشدم. كاربر وقتي وارد سايت ميشه ميتونه به مواردي كه مربوط به اعضا هست دسترسي داشته باشه
poonoodi
10-10-2011, 05:44 AM
cb چی هست؟؟؟لطفاً در صورت امکان لینک این چیزهایی رو که هم می فرمایید رو بگویید
cb يا community builder يه كامپوننت است جهت توليد فرم ورود و ثبت نام اعضا در سايت جوملا و در نهايت ايجاد و مديريت پروفايل كاربران و يكسري امكانات ديگر
پيشفرض ثبت نام اعضا در جوملا يك فرم ساده چهار سطري است كه با اين كاپوننت ميتونيد جايش رو با فرم دلخواه عوض كنيد
در اين سايت عضو شويد و اخرين نسخه رايگان رو دانلود كنيد :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.