توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با زبان محیط مدیریت سایت
titanpass
09-20-2011, 07:44 PM
من وقتی در محیط مدیریت زبان پیشفرض مدیریت سایت رو انگلیسی می کنم اتفاقی نمی افته و هنوز همه منو ها فارسی هست و فقط پنجره لاگین به مدیریت انگلیسی میشه
من بخاطر کامپوننت ویرچومارت که در محیط فارسی مدیریت خیلی از تب های برنامه دیده نمیشه مجبورم محیط رو انگلیسی کنم
شاید این نکته لازم باشه بگم به تو بعضی کامپوننتها هم محیط مدیریت اصلا کار نمیکنه یعنی بعضی از دکمه ها عکس العملی نشون نمی دهند. چجوری میشه مثل پاک کردن رجیستری تو ویندوز یک دستی به سروگوش جوملا کشید. البته من کش و ... رو هم پاک کردم و تاثیری ندیدم
مهدی.
09-26-2011, 01:55 PM
سلام
مرورگرتون رو هم بررسی کنید که کش نکرده باشه !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
titanpass
09-26-2011, 03:11 PM
نه مشکل یکی دو روز نیست. تو سه تا مرورگر تست کردم
به نظرم جوملای سالیتم مثل این ویندوزها هستند که بعد از یک مدت خود مختاری اعلام می کنند هر چی می کنی اون کار خودش رو می کنه ، اونطوری شده. همین کامپوننت روی یه سایت دیگه کار می کنه.
راهی هست تا جوملا رو مثل تمیز کردن رجیستری ویندوز کاری کنیم که سبک بشه
مهدی.
09-26-2011, 10:47 PM
فایلهای جوملا را یکبار اور-رایت کنید و سپس در دیتابیس یکبار دیتابیس را آپتیمایز نمایید ! (جوملای انگلیسی را ترجیحاً آور-رایت کنید که همه فایلها انگلیسی شوند !)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
titanpass
09-27-2011, 08:47 PM
منظورتون رو از اور رایت نمی فهمم
یعنی یک جوملا نصب شده رو شاخه به شاخه روی جوملای خودم کپی کنم؟
اگر جواب بله هست کدوم شاخه ها رو نباید اینکار رو بکنم؟
منظورتون ازجوملا انگلیسی چیست؟ من جوملای فارسی شما رو نصب کرده ام. منظورتان بخش زبان انگلیسی سایت است؟
ممنون
مهدی.
09-27-2011, 10:18 PM
آور-رایت یعنی اینکه بسته آماده نصب را بر روی فایلهای موجود اکسترکت کنید (همون یس تو آل توی ویندوز !)
جوملای انگلیسی هم منظور اینه که جوملای اصلی و غیر فارسی رو !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
titanpass
10-03-2011, 11:27 AM
آور-رایت یعنی اینکه بسته آماده نصب را بر روی فایلهای موجود اکسترکت کنید (همون یس تو آل توی ویندوز !)
جوملای انگلیسی هم منظور اینه که جوملای اصلی و غیر فارسی رو !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
آقا مهدی اینکار رو هم کردم ولی باز زبان ادمین سایت عوض نمیشه
safajuy
10-03-2011, 11:47 AM
سلام. اسم قالبتون چيه؟ موقع نصب از حالت نصيب سريع استفاده كرديد؟
titanpass
10-03-2011, 12:47 PM
منظورتون از قالب چیه؟ قالب ادمین من قالب اصلیه خود جوملا هستش و جوملا را هم مثل معمول نصب کردم
اگر منظورتون قالب فرونت پیجه جا یویته که فکر نکنم به قالب ادمین ربطی داشته باشه
safajuy
10-03-2011, 01:24 PM
بعضي از قالب هاي تجاري مثل نسخه هاي قديمي جوملآرت كش جداگانه اي بر ميدارن كه تنظيمات سايت رو بهم ميريزن(البته اگه وارز باشه)
براي تغيير زبان درمديريت معمولاً يك بار از سايت خارج ميشن و مجدداً وارد ميشن تا تغييرات رو ببينند.
موفق باشيد
titanpass
10-04-2011, 06:56 PM
من روزهای مختلف رفتم و اومدم نشده. منظورتون رو از وارز نمی دونم. ولی من جوملای همین جا رو نصب کرده ام و قبلا زبون سایت عوض میشد.. تقریبا یه چیزی مثل ویندوزهای قدیمی شده هرکاری عشقش بکشه میکنه. ضمنا من توی یه سایت دیگه همین شرایط رو دارم و زبونش عوض میشه
safajuy
10-05-2011, 04:36 AM
محصولاتي كه تجاريه و بصورت رايگان دانلود ميشن رو اصطلاحاً وارز ميگن
نمونه ي محسوسش ميشه به همين ويندوز اشاره كرد. غير قانونيش دست ماست و هر دوماه يكبار بايد عوض كنيم ولي اصلش اين مشكلو نداره
قالبتون تجاريه؟
titanpass
10-08-2011, 09:35 PM
قالب تجاریه ولی قبلا اینطور نبود و در یک سایت دیگه هنوز درست کار میکنه
safajuy
10-09-2011, 03:37 AM
در مورد قالبهاي تجاري چيزي نميشه گفت
تجربه شخصي من اينه كه اين سيستم ها حتي اصلش هم مشكل داره چه برسه به قانونيش
حالا توضيحات رو در بالا دادم. اگر قانع كننده نبود بيشتر توضيح بدم
موفق باشيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.