توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال تغییر در قالب پیشفرض
فهیمه
09-24-2011, 06:08 AM
سلام دوستان
من از جوملا 1.7 با قالب پیشفرض بدون هیچ دستکاری استفاده میکنم .
می خواستم اینجاهایی رو که دورش خط کشیدم رو ویرایش کنم :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در قسمت هایی که مشخص کردم می خوام :
قسمت 1 : لوگوی سایتم رو بذارم .
قسمت 2 : کلا حذف بشه حتی نوشته های shop , Books , Contribute! هم پاک بشن .
قسمت 3 : حق انتشار جوملافارسی رو از اون پایین بردارم و تو کادر قهوه ای چندتا لینک بذارم .
البته در صفحه "درباره ما" که تو سایتم میذارم ، حق انتشار جوملافارسی رو مطرح می کنم و مینویسم قدرت گرفته از جوملا فارسی با درج لینک به سایت ، ولی نمیخوام پایین همه صفحات سایتم باشه .
ممنونم :rose:
hamidy
09-24-2011, 07:25 AM
سلام
1- مسیر عکس رو ببینید و لوگوی خودتون رو جایگزین کنید
templates/beez_20/images/personal/personal2.png
و
images/joomla_black.gif
تغییرات لازم رو هم در فایل personla.css قالب می تونید بدید.
2- در مدیریت جوملا > افزونه ها > مدیریت ماژول ها > ماژول های مشارکت ، فروشگاه و فروشگاه کتاب رو از حالت انتشار خارج کنید و هر ماژولی که مد نظر هست انتشار دهید.
position 9 - 10 - 11 موقعیت ماژول هاست.
3- تغییرات رو در فایل Index.php قالب بدید.
در پناه حق
فهیمه
10-18-2011, 01:20 PM
چطوری میتونم برای سایتم بکــگراند بذارم ؟ میخوام ثابت باشه و با بالا پایین شدن اسکرول صفحه ، عکسی که تو بکـگراند هست تکون نخوره
mersad
10-18-2011, 02:23 PM
دروود
در css قالب خودتون باید تغییراتی ایجاد کنید تا این امکان اضافه بشه
اگر مایل بودید بگید تا بیشتر توضیح بدم ( در انجمن جستجو کنید سریعتر به جواب میرسید )
شاد و سلامت در پناه ایزد
فهیمه
10-18-2011, 02:25 PM
اگه توضیح بدید ممنون میشم
فهیمه
10-18-2011, 02:51 PM
این قسمت رو هم چطوری بردارم "شما اینجا هستید"
torghoundy
10-18-2011, 03:22 PM
این قسمت رو هم چطوری بردارم "شما اینجا هستید"
از مدریت ماژول ها ماژول breadcrumbs را غیر فعال کنید.
لطفا برای دریافت پاسخ صبور باشید و از ارسال های پست سر هم خودداری کنید!
فهیمه
10-18-2011, 07:21 PM
از مدریت ماژول ها ماژول breadcrumbs را غیر فعال کنید.
مرسی ، غیرفعال کردمش اما هنوز نشون داده میشه :cry:
این نوشته رو که زیر بنر سایت هست رو چطوری بردارم ؟ "Open Source Content Management "
چطوری میتونم برای سایتم بکــگراند بذارم ؟ میخوام ثابت باشه و با بالا پایین شدن اسکرول صفحه ، عکسی که تو بکـگراند هست تکون نخوره
torghoundy
10-18-2011, 07:35 PM
سلام
به مسیر زیر در جوملای خودتون مراجعه کنید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
فایل رو توسط ++notepad باز کنید و در خط 109 کد زیر رو اضافه کنید:
display: none;
یعنی پارامتر breadcrumbs# باید مانند کد زیر باشه:
#breadcrumbs .showHere {
margin-left: 4px;
display: none;
}
ویرایش این کد باعث میشه فقط اون جمله حذف بشه و این که گفتم اون ماژول رو هم غیر فعال کنید برای اینه که مسیر صفحه هم دیگه نمایش داده نشه ، برای مثال Home>Article اما اگر میخواهید مسیر صفحه نمایش داده بشه اما اون جمله فارسی نمایش داده نشه کد رو به این صورت که گفتم ویرایش کنید و مازول رو در حالت فعال نگه دارید.
فهیمه
10-18-2011, 08:26 PM
ممنون .
یه سئوال دیگه هم پیش اومد .
1.می خواستم بغل سایتم همونجا که برای ورود کاربران هست ، یه بلوک دیگه اضافه کنم که توش یه دکمه باشه تا وقتی کاربر روش کلیک کرد یه صفحه با ابعاد مشخص باز بشه ؟
2.این نوشته رو که زیر بنر سایت هست رو چطوری بردارم ؟ "Open Source Content Management "
3.چطوری میتونم برای سایتم بکــگراند بذارم ؟ میخوام ثابت باشه و با بالا پایین شدن اسکرول صفحه ، عکسی که تو بکـگراند هست تکون نخوره .
mersad
10-19-2011, 06:20 AM
برای قرار دادن تصویر میتونید از کد زیر استفاده کنید که البته باید تصویر رو هم در پوشه image قرار بدید و ادرس بدید
background-image:
اما برای قرار دادن رنگ متفاوت میتونید از کد زیر استفاده کنید که کافی هست کد رنگ مورد نظر خودتون رو وارد کنید
background-color:
شاد و سلامت در پناه ایزد
فهیمه
10-19-2011, 04:14 PM
توی کدوم فایل ، کجاش این کد رو بذارم ؟
safajuy
10-19-2011, 06:35 PM
سلام
1) بيشتر توضيح بديد متوجه نشدم چي منظورتونه
2) تو مديريت قالب توضيحات سايت رو عوض كنيد
3)اين كار نياز بهدانش css نويسي داره و يك بك گراند رو براتون فيكس ميكنه
موفق باشيد
فهیمه
10-19-2011, 07:53 PM
خیلی ممنونم از رسیدگیـتون .
1.می خواستم بغل سایتم همونجا که برای ورود کاربران هست ، یه بلوک دیگه اضافه کنم که توش یه دکمه باشه تا وقتی کاربر روش کلیک کرد یه صفحه با ابعاد مشخص باز بشه ؟
1) بيشتر توضيح بديد متوجه نشدم چي منظورتونه
1. منظورم مثل دکمه نظرات بلاگفا هست ، وقتی رو لینک "نظر دهید" کلیک میکنیم یه صفحه جدا با ابعاد مشخص باز میشه ، کاری با کامنت ندارم ، منظورم طرز باز شدن اون صفحه نظر گذاشتنه ، می خوام یه بلوک درست کنم که توش یه عکس باشه که وقتی روش کلیک میکنیم ، یه صفحه با ابعاد مشخص باز بشه ، مثل یه پنجره با ابعاد 200*400
2.این نوشته رو که زیر بنر سایت هست رو چطوری بردارم ؟ "Open Source Content Management "
2) تو مديريت قالب توضيحات سايت رو عوض كنيد
2. از کجای تنظیمات ؟ میشه آدرسـشو بدید .
3.چطوری میتونم برای سایتم بکــگراند بذارم ؟ میخوام ثابت باشه و با بالا پایین شدن اسکرول صفحه ، عکسی که تو بکـگراند هست تکون نخوره .
3)اين كار نياز بهدانش css نويسي داره و يك بك گراند رو براتون فيكس ميكنه
3. قربون دستت ، یه لطفـی بکن و بفرمائید چطوری بکـگراند بذارم ، کدوم فایل رو باید ویرایش کنم و چه کدی باید بذارم ؟
دستتون درد نکنه ، خیلی ممنونم . سه روزه به خاطر همین موضوع به شاگردام قول امروز-فردا میدم :sad:
torghoundy
10-19-2011, 08:42 PM
سلام
به مدیریت قالب ها و تنظیمات قالبتون مراجعه کنید:
مدیریت قالب ها > Beez2 - Default
در قسمت تنظیمات قالب می تونید این جمله رو ویرایش کنید مانند تصویر:
فهیمه
10-20-2011, 08:52 AM
دوستان میشه لطفا جواب این مشکل 3 رو هم بدین .
safajuy
10-20-2011, 04:01 PM
body
{
background-image:url('smiley.gif');
background-repeat:no-repeat;
background-attachment:fixed;
padding: 0px;
}
اين كد رو توي پوشه css و فايل template.css با مورد مشابه يعني:
body
{
background: #fff;
color: #000000;
font-size: 100.1%;
padding: 0px;
text-align: center;
}
جايگزين كنيد
در پارامتر background-image بايد آدرس تصوير رو بديد كه اگه با نرم افزار Dreamweamwear كار مي كنيد بصورت ويزارد براتون مياره
منبع:
w3schools.com/cssref/pr_background-attachment.asp
فهیمه
10-21-2011, 10:52 PM
خداخیرتـون بده :thanks:درست شد .
یه سئوال دیگه ، من نام سایتم رو گذاشتم مثلا "ال جـی" اما توی عنوان سایت میزنه "خـانـه" ، این نوشته رو چطوری عوضش کنم ؟؟؟
hamidy
10-22-2011, 05:17 AM
سلام
لطفا برای هر سوال تاپیک جداگانه ایجاد کنید تا کاربران دیگر از نتیجه های بدست آمده بتوانند بهتر استفاده کنند.
مدیریت جوملا > مدیریت ماژول ها > ماژول مسیر سایت > گزینه های اصلی > متن صفحه اصلی رو تغییر بدید
در پناه حق
torghoundy
10-22-2011, 08:05 AM
سلام و در ادامه گفته های دوستمون این مسیر رو هم بررسی کنید:
مدیریت منو ها > منوی اصلی > صفحه اصلی > پارامتر ها > عنوان صفحه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.