PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغيير سايز عكسها در مطالب

alizali
09-25-2011, 04:58 AM
سلام
دنبال پلاگ اينز مي گردم كه بتوانم عكسهاي كه (صرفا) از مديريت رسانه (و نه هيچ كامپوننت گالري )*مي اوردم و در داخل مطلب مي گذارم را بتوان توسط بيننده تغيير سايز داد.
يعني براي بزرگ نشدن صفحه اول يك سايز ثابت در نظر گرفت و كاربر با كليك بر روي عكس به شكل آژاكسي عكس با اندازه واقعي خودش را ببيند
دقيقا دنبال چيزي هستم كه مثلا در فوروم از نوع وي بولتن براي عكسهايي كه سايزي بزرگتر از يك حد خاص دارند به كار برده مي شود.

ممنون مي شوم

safajuy
09-25-2011, 01:36 PM
منظورتون همون لايت باكسه؟
نمونه ش رو می تونيد توی يه عكس در بخش افزونه های جوملا ببينيد. منظورتون همين شكله؟

alizali
09-25-2011, 04:28 PM
بله
منظورم همان لایت باکس است
می شود لینک اون مثال رو به من بدهید
ممنون

safajuy
09-25-2011, 06:42 PM
اين رو ببينيد:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
دمو:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لينك دانلود:

king_yekta
09-25-2011, 06:54 PM
سلام. ممنون خیلی خوبه منم همچین پلاگینی میخواستم.

لطفا میشه بفرمایید از این لینک دانلود که گذاشتید کدم فایل رو باید دانلودکنیم؟ آخه تعداد فایل ها زیاده . کدام فایل همین پلاگینی هست که در دمو نمایش داده شده؟

مهدی.
09-26-2011, 12:41 AM
JoomSlide1.41

alizali
09-26-2011, 04:00 AM
جناب صفاجوي عزيز

اين پلاگ اين كه معرفي كرده ايد براي جوملا 1.5 است در حاليكه بنده جوملا 1.7 هستم و در نتيجه
Fatal error: Class 'JParameter' not found in /home/*******/public_html/plugins/content/joomslide/joomslide.php on line 31

safajuy
09-26-2011, 04:35 AM
ببخشيد. اين رو دانلود كنيد و نصب كنيد:
يا
هر دو برای جوملا 1.7 بهينه شدند

موفق باشيد

alizali
09-27-2011, 07:37 AM
با تشكر ولي...
من اينو نصب كردم
و طبق همون كامنت زير سايت جوملا اصلي اصلا كار نميكند
اين رو هم نصب كردم
;و همانطور كه از اسمش پيداست كارش فقط تغيير سايز عكس است
بنده به لايت باكس احتياج دارم;لطفا دوستان مواردي رو مطرح كنن كه از كارايي واقعي رو داشته باشه;در ضمن اين در اولويت دوم هست كه سايت قراره توسط فردي اداره بشه كه خيلي حرفه اي نيست در استفاده از كانتنت پلاگ اين ها و حفظ كردن همه كدها و اينها هرچه ساده تر بهترlمثلا در همان پنجره پاپ آپ عكس بتواند همچين كاري بكند مثلا

مهدی.
09-27-2011, 01:52 PM
سلام

از SIGE استفاده کنید ! یک پلاگین ساده با امکاناتی پیشرفته ! به زودی این پلاگین فارسی نیز خواهد شد !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

alizali
09-27-2011, 04:16 PM
جناب مهدی
این دقیقا چیزی است که من می خواهم
لیکن نه برای یک فولدر کامل
بلکه برای یک فایل تنها
الان وقتی از پلاگ این استفاده میکنی فولدر را به زیبایی و با قدرت کامل تام نیل می کند و امکان لایت باکس هم دارد
ولی سرش نمی شود که به جای فولدر ادرس یک تک فایل را به او بدهیم

مثلا این تگ
{gallery}signal/L38_01.jpg{/gallery}

این ارور را بر میگرداند

Warning: No images in given directory. Please check the directoy!

Debug: given directory - <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>******.com/images/signal/L38_01.jpg

مهدی.
09-27-2011, 07:43 PM
این پلاگین متن باز هست و میتونید خیلی راحت مختص اینکار تغییر بدینش ! یکبار سورس را نگاه کنید خودتون متوجه خواهید شد باید چه تغییراتی اعمال کنید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

alizali
09-28-2011, 04:26 AM
جناب مهدي
متاسفانه بنده چيزي از زبان php سر در نمي آورم
ولي احساسم مي گويد كه بايد باز شدن و خواندن عكسها در اين قسمت رخ دهد

if ($dh = @opendir($mosConfig_absolute_path.$rootfolder.$_im ages_dir_))
{
while (($f = readdir($dh)) !== false)
{
if (substr(strtolower($f),-3) == 'jpg' OR substr(strtolower($f),-3) == 'gif' OR substr(strtolower($f),-3) == 'png')
{
$images[] = array('filename' => $f);
$noimage++;
}
}
closedir($dh);

كه بايد به نوعي به باز شدن فايل تبديل شود

ليكن چون سورسش خيلي طولاني است و پر از كدهاي مختلف من واقعا نمي دانم بايد چكار كنم

آموزشي براي اينكار نيست؟
فوروم اصلي اين پلاگ اين عالي هم آلماني است كه متاسفانه از آن هم سردر نمي آورم

ممنون مي شوم در اين خصوص راهنمايي فرماييد

مهدی.
09-28-2011, 07:36 PM
متأسفانه روی کدنویسی نمیتوانیم کمکی در این انجمن بکنیم ! (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

اما الان که کمی فکر میکنم در فراخوانی فایلهای عکس میتونید تصویر را در پارامترها این پلاگین معین کنید ! توضیحات این پلاگین را کامل بخونید ! فکر میکنم برای نمایش یک فایل خاص پارامتری موجود باشد !

اما ماژولها و پلاگینهای دیگری هم هستند که شاید بتونید استفاده کنید. اما به این کیفیت و تنظیمات قدرتمند نیستند !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

alizali
09-29-2011, 09:08 AM
خوب همانطور که میدانستم خیلی چیزها در این انجمن جهت رفاه مسایل مالی ممنوع است
لذا به بررسی دقیق سایت سازنده رفتم و مشکل بر طرف شد
جهت تکمیل ارشیو این سایت
برای استفاده از تک عکس در این پلاگ این قدرتمند از پارامتر زیر استفاده کنید
{gallery}folder; single=photo1.jpg{/gallery}

در واقع هیچ نیازی به دستکاری کد و اینها ندارد

مهدی.
09-29-2011, 09:34 AM
خوب همانطور که میدانستم خیلی چیزها در این انجمن جهت رفاه مسایل مالی ممنوع است

بعید میدونم کسی از شما طلب دریافت هزینه ای رو کرده باشه که چنین توهینی میکنید ! بهتره در گفتارتون یک تأملی بفرمایید !

همانطور که بنده در ارسال قبلی خودم عرض کردم :

اما الان که کمی فکر میکنم در فراخوانی فایلهای عکس میتونید تصویر را در پارامترها این پلاگین معین کنید ! توضیحات این پلاگین را کامل بخونید ! فکر میکنم برای نمایش یک فایل خاص پارامتری موجود باشد !
شما توانستید با جستجوی آموزشهای این پلاگین به پاسخ برسید !

برای استفاده از تک عکس در این پلاگ این قدرتمند از پارامتر زیر استفاده کنید
{gallery}folder; single=photo1.jpg{/gallery}

امیدوارم از این پس با دید بهتری به همه چیز نگاه کنید ! دلیل کمک نکردن در کدنویسی مادی نیست ! دلایل فنی و خاص دارد که ترجیح میدهیم در انجمن به موارد کدنویسی پرداخته نشود ! خوشبختانه در این پلاگین هم که نیازی به کدنویسی و تغییر در آن نبود !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست