PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشورت در مورد جوملا

iroption
09-25-2011, 12:55 PM
سلام
این اولین پست من تو این سایت هست نمیدونم جایی که موضوع رو درج کردم درست هست یا خیر...
یه فروشگاه دارم که از فروشگاه ساز پرستاشاپ استفاده میکنم و میخواستم کلا انتقال بدم شنیدم جوملا میتونه متفاوت باشه انتظارایی که دارم از جوملا
--------------------
- قالب های متنوع
- اسلاید شو
- اینکه بتونم مثلا تو ادرس اسم محصول رو بنویسم مثلا اگر یه محصول رو دارم با نام جوملا فارسی تینطوری بتونم ادرس رو درج کنم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
میخام یه سایت نمایش دهنده داشته باشم مثل سایت زیر
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
نمیخام به صورت فروشگاه باشه که قیمت رو بزارم و افزودن به سبد خرید و اینا داشته باشه میخام یه سایتی درست کنم مثلا محصول رو بزارم و شاخه بندی و دسته بندی باشه یه توضیح هم از محصول داشته باشه اما به این صورت که فروشمون به صورت اینترنتی نباشه مثلا مشتری زنگ بزنه و قیمت رو جویا بشه
اگر کمکم کنید ممنون میشم یا علی

safajuy
09-25-2011, 01:08 PM
سلام
دوست عزيز سايتی رو كه به عنوان نمونه داديد رو با جوملا ساختند
تمام مواردی هم كه گفتيد با جوملا امكان پذيره و ميشه ساخت. حالا اينكه چه جوری ميشه يه بحث مفصل داره. دركل ساختش با جوملا امكان پذيره

موفق باشيد

iroption
09-25-2011, 02:12 PM
من دارم دانلود میکنم و نصب میکنم ببینم چی میشه مشکلات رو میپرسم داداش عزیز یه سوال داشتم قالب های جوملا رو کجا میتونم پیدا کنم من از ورژن 1.7 میخام استفاده کنم ماژول و قالب ها رو کجا میتونم پیدا کنم ممنون میشم من مبتدی هستم راهنمایی کنید وب گید نصب قالب ها و ماژولا به چه صورت هست

safajuy
09-25-2011, 02:27 PM
از سايت هایی مثل joomla24.com مي تونيد قالبهایی رو دريافت كنيد
برای قالبهای حرفه ای مي تونيد از شركت های Rocketthem يا joomlart قالب خريداري كنيد

kianesfahan
09-26-2011, 07:42 AM
درود دوست عزيز همان طور كه دوست عزيزمون " safajuy " فرمودند شما مي توانيد با جوملا چنين سايتي را راه اندازي كنيد . شما مي توانيد با ويوچومارت نيز اين كار را انجام دهيد و يا حتي بدون ويوچومارت مي توانيد با سي ام اس محبوب جوملا چنين سايت ساده و شيكي را راه اندازي كنيد . بستگي داره هدف شما چي باشه . شما مي توانيد از محصولات سايت زير نيز بهره ببريد . مطمنا محصولات سايت زير نياز شما را بر اورده مي كند : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> موفق باشيد

مهدی.
09-26-2011, 09:18 AM
سلام

خوش آمدید

جوملا یک سامانه کامل هست که امکانات بسیاری دارد !

شما با استفاده از جوملا به همراه کامپوننت k2 میتوانید قابلیتهای بسیاری را به این منظور داشته باشید ! کی 2 یک کاتالوگ بسیار پیشرفته با افزونه های جانبی بسیار را در اختیار شما خواهد گذاشت !

پیشنهاد من استفاده از یکی از قالبهای جوملارت هست که کامپوننت کی 2 نیز برای آن بومی سازی شده باشد.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست