PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چه نسخه اي بهتر است؟؟؟؟؟؟ كمك

bahmansadeghi
09-27-2011, 12:15 PM
سلام دوستان
من مي خوام از جوملا براي راه اندازي سايت استفاده كنم
از نسخه فارسي استفاده كنم يا نسخه اينگليسي؟
و چه نسخه اي بهتر است؟ چون ديدم نسخه 1.7 اومده و نسخه 1.5.23 هم زياد ازش صحبت مي شه حتي در سايت اصلي جوملا هم نتونستم بفهمم كدومش بهتره؟
زبان اينگليسي من خوب هست پيشنهاد مي كنيد كه نسخه هاي اينگليسي رو استفاده كنم يا فارسي رو براي شروع كار؟
اگر از يك نسخه اي استفاده كنم بعدا بخوام نسخش رو عوض كنم خيلي درد سر داره ؟ بعدا منظورم در طي چند روز آينده هست؟
با تشكر فرآوان

مهدی.
09-27-2011, 12:39 PM
سلام

نسخه جوملا فارسی محیط مدیریت و کاربری فارسی شده و راست به چپ شده و همچنین تاریخ شمسی در آن بومی سازی شده است ! اگر مایل به استفاده هستید میتونید بهره ببرید !

نسخه جوملا 1.5 و 1.7 هر دو الان در حال پشتیبانی هستند و تفاوتهایی را در هسته با همدیگر دارند !
برای اطلاعات بیشتر مقالات موجود در سایت را مطالعه نمایید !
این مطلب هم در سایت اصلی موجود هست : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

جوملا 1.7 همان نسخه 1.6 هست با تغییراتی جزئی !

اینکه شما دانش زبان انگلیسیتون کافی هست دلیل بر انتخاب زبان انگلیسی نیست ! بسته به نیاز خود در سایت باید انتخاب کنید ! اگر شما میخواهید سایتی انگلیسی داشته باشید از جوملای انگلیسی استفاده کنید !

ارتقا از نسخه 1.5 به 1.7 نیازمند صرف زمان هست اما خیلی سخت نیست و آموزش اینکار در دانشنامه جوملا فارسی موجود هست.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

kianesfahan
09-27-2011, 04:29 PM
درود دوست عزيز توصيه ما هميشه به دوستان اين است كه اول جستجو كنيد . اگر جستجو ميكرديد حتما به نتيجه ميرسيد به اين دليل اينكه تا حالا چندين بار اين سوال در انجمن پاسخ داده شده است . اما با اين حال بنده نيز راهنمايي ميكنم . توصيه ما به همه ي دوستان اين است كه از اخرين نسخه جوملا استفاده كنند . اما اولين اولويت براي اينكه نسخه جوملا را انتخاب كنيد اين است كه شما از وب سايت خود چه انتظاري داريد . جوملا 1.7 تازه متولد شده است به همين دليل افزونه ها براي اين نسخه فعلا كم هست و شما بايد ببينيد كه سايتي كه ميخواهيد راه اندازي كنيد افزونه ان منتشر شده است يا خير . جوملا 1.5 هم خوب هست . امنيت خوبي دارد . افزونه ها و قالب هاي فراواني هم براي اين نسخه منتشر شده است و همچنان پشتيباني از ان فعال ميباشد . بنده خودم هنوز از جوملا 1.5.23 استفاده ميكنم و راضي هستم . اما با اين حال شما بايد ببينيد كه انتظار شما از وب سايت تون چي هست و در چه حدي هست . موفق باشيد

bahmansadeghi
09-27-2011, 09:09 PM
با تشكر از دوستان
خوب من افزونه هاي زياد ميخوام يعني سايتم رو خيلي برنامه براش دارم البته نياز به زمانم هست
درمورد جواب مهدي فكر مي كردم كه با جوملاي اينگليسي بشه سايت فارسي راه انداخت؟ منظورم نه تغيير زبان بلكه اصل برنامه بود، ودليل استفاده از جوملاي اينگليسي كه گفتم اين هست كه شايد افزونه هاي بيشتري بتونم براش پيدا كنم.
باتوجه به توضيحات فكر ميكنم همون 1-5 -23 خوب باشه

مهدی.
09-27-2011, 10:16 PM
جوملا 1.7 فقط برخی از افزونه ها براش آماده نشده ! اونم براش مشابه هست !

بهتره در تصمیم کمی تدمل کنید و ابتدا خوب تحقیق کنید ! امیدوارم لینکی که بهتون دادم رو مطالعه کرده باشید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست