توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل در نصب زبان فارسی در جوملا 1.7
hraeissi
09-27-2011, 06:01 PM
با سلام
من جوملا 1.7 انگلیسی نصب کردم و از سایت joomla.org پک زبان فارسی سایت joomlafarsi را دریافت کردم
حالا که می خواهم نصب کنم سیستم پیغام می دهد Unable to find install package
مشکل از کجاس ؟
ممنون
مهدی.
09-27-2011, 08:09 PM
سلام
بررسی کنید پوشه installation در فایلهاتون هست !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
hraeissi
09-28-2011, 04:51 AM
با سلام
خیر نیست
میشه لینک درستش را بدهید
ممنون
hamidy
09-28-2011, 04:58 AM
سلام
دریافت بسته زبان فارسی جوملا 1.7 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
آموزش نصب زبان در جوملا 1.6 و 1.7 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%A7%D9%86_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%D8%A8% D9%87_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_1.6)
در پناه حق
hraeissi
09-28-2011, 05:02 AM
ممنون ولی من از همینجا دانلود کردم ولی فولدر installer توش نیست
و در هنگام نصب پیغام خطای بالا را می دهد
hamidy
09-28-2011, 05:10 AM
سلام
دوست عزیز طبق آموزش پیش برید مشکلی نخواهید داشت.
من همین الان تست کردم فایل مشکلی نداره. فایل رو از حالت فشرده خارج نکنید.
در پناه حق
hraeissi
09-28-2011, 05:34 AM
آقا من هم همین کار را کرده ام ولی نصب نمیشه و فایل مورد دارد لطفاً فایل خودتون که مشکل ندارد را برایم Up کنید
ممنون
hamidy
09-28-2011, 05:56 AM
سلام
من هم برای تست از همون لینک دانلود کردم دوست عزیز. فایل دیگه ای ندارم.
hraeissi
09-28-2011, 07:14 AM
ممکنه مشکل جوملا باشد ؟
البته آقای مهدی گفته بودن که داخلش باید فایل installer وجود داشته باشد که متاسفانه من نمی بینم و نیز من برای 1.7 را دانلود کرده ام نه 1.6 ممکنه مورد مال این باشه و لازم باشه برای 1.6 را دانلود کنم
hraeissi
09-28-2011, 07:47 AM
1.6 هم دانلود کردم بازم همین پیغام را می دهد فکر کنم باید همینطور انگلیسی کار کنم
hamidy
09-28-2011, 08:01 AM
سلام
شما در نصب این افزونه مشکل دارید یا افزونه های دیگری هم هستند که در نصب اون مشکل دارید؟
افزودن زبان فارسی بسیار راحت در جوملا 1.6 و 1.7 انجام می شود.
فایلی که من تست کردم برای شما آپلود کردم دانلود کنید و طبق آموزش نصب کنید.(نکته : آموزش مربوط به جوملا 1.6 هست ولی برای جوملا 1.7 هم به همین صورت هست)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در پناه حق
hraeissi
09-28-2011, 11:04 AM
دقیقاً همان فایل است که منم دانلود کرده ام
در خصوص سئوال هم من چون جوملا کامل با اطلاعات پیش فرض یک قالب نصب کرده ام و انگلیسی است می خواستم به این روش اونو فارسی کنم تا در محیط مدیریت آن راحت باشم و افزونه دیگری رو نصب نکرده ام تا تست کنم
مهدی.
09-28-2011, 08:01 PM
سلام
بنده در ارسال دوم اشتباهاً پاسخ دادم ! فکر کردم شما در نصب جوملا مشکل دارید ! متأسفم.
بسته فارسی ساز را از آدرس زیر تهیه کنید و نصب کنید ! این فایلها بارها تست شده اند و مشکلی ندارند !
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
hraeissi
09-29-2011, 04:31 AM
نمی دونم مشکل برای چی هستش ولی من هم همین فایل را دانلود می کنم و بدون آنکه از حالت فشرده خارج کنم نصب می کنم و با پیغام مربوطه روبرو می شوم
این سایت هم شاید صدمین سایتی هستش که من با جوملا کار می کنم و برام عجیبه که چرا این خطا رو می دهد .
متاسفانه 1.7 مثل 1.5 نیست که راحت با کپی مشکلم حل بشه .
اگر راه دستی آن را می دانید ممنون می شم راهنمایی کنید
متشکرم
مهدی.
09-29-2011, 08:51 AM
شما مستقیماً نمیتونید نسخه فارسی را نصب کنید !؟
از بسته های quick start استفاده میکنید !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
behzad1900
10-05-2011, 11:24 PM
سلام و درود
این مشکل رو من هم دارم
در حالت عادی بسته زبان به راحتی نصب می شود و کار میکند
اما با quick start کار نمی کند
sahama
10-06-2011, 05:36 AM
لینک سایت با نام کاربری و پسور مدیر رو برام خصوصی ارسال کنید و مشکل رو هم در پیام خصوصی برام توضیح کامل بدهید
ehsan6239
11-01-2011, 12:58 PM
سلام دوستان
من پس از نصب زبان فارسی برای جوملا 1.7.2 در بالای صفحه خطای زیر را میدهد که خیلی طولانی هست و من فقط عنوان را مینویسم لطفا راهنمایی کنید ممنون
Notice: iconv() [function.iconv (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: Detected an illegal character in input string in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 562
firoozmandan
11-04-2011, 06:58 AM
سلام
این یکی از مشکلات جوملاست که ما در نسخه فارسی 1.7.2 آنرا حل کرده ایم.
انشالله امروز این نسخه منتشر خواهد شد.
یا علی
yaser1
02-03-2012, 10:10 PM
سلام
من روی 1.7.2 به همین مشکل خوردم
دستی فایل ها را در پوشه langouage کپس کردم. هم در قسمت سایت هم در قسمت ادمین
اما در مدیر زبان ها کماکان بازم فقط زبان پیشفرض انگلیسی میاد
ضمنا من دارم روی یک نسخه کوئیک استارت 1.7.2 تست می کنم
مشکل چیه؟
چکار کنم که توی مدیر زبان ها نسخه فارسی رو بتونم ببینم؟
mersad
02-03-2012, 10:51 PM
دروود
دوست عزیز در حال حاضر جوملا 1.7.4 فارسی هم منتشر شده و 1.7.5 در راه هست
جوملا 2.5 استیبل منتشر شده و 2.5.1 هم در راه هست !
ارتقا بدید به 1.7.4 مشکلی نخواهید داشت
شاد و سلامت در پناه ایزد
yaser1
02-03-2012, 11:18 PM
سلام
خیلی ممنون مرصاد جان
البته بنا به دلایلی امکان و اجازه ارتقا ندارم. بازم اگر کسی راه حل برای همون نسخه 1.7.2 داشته باشه ممنونش میشم
firoozmandan
02-11-2012, 07:36 AM
سلام
برای نصب زبان فارسی روی جوملا 1.7 انگلیسی از لینک زیر استفاده کنید
این فایل مشکل iconv را حل نخواهد کرد. در صورت تمایل به حل اینگونه مشکلات باید از نسخه کامل جوملا فارسی استفاده کنید که در لینک زیر موجود است :
دانلود جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
یا علی
aminirco
02-16-2012, 04:01 PM
با سلام من هر وقت می خوام زبان فارسی رانصب کنم فرقی نداره 1.7 2.5 این error را بلا صفحات سایت نشون می ده
Strict Standards: Declaration of fa_IRDate::calendar() should be compatible with that of JDate::calendar() in D:\Program Files (x86)\EasyPHP-5.3.8.0\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 223
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) مدیریت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
Notice: iconv() [function.iconv (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: Detected an illegal character in input string in D:\Program Files (x86)\EasyPHP-5.3.8.0\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 730
Notice: iconv() [function.iconv (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: Detected an illegal character in input string in D:\Program Files (x86)\EasyPHP-5.3.8.0\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 730
firoozmandan
02-19-2012, 05:19 AM
پست قبل را مطالعه کنید !!!
aminirco
02-19-2012, 09:50 AM
پست قبل را مطالعه کنید !!!
اتفاقا من هم همون نسخه را نصب کردم راستی می شه قسمت خطا یابی easyphp را خاموش کرد؟
مهدی.
02-20-2012, 04:54 PM
سلام
کار نشد نداره دوست عزیز !
میتونید اینکار رو بکنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
mukhlesi
02-20-2012, 09:40 PM
دوستان بنده هم مي خواستم با جوملا جديد کار کنم
ولي بانصب و انجام مراحل مختلف اما مشکل ديتابيس را دارم
از شما دوستان کمک مي خواهم.
اين پيام را مي يابم:Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
P30Yaran
02-21-2012, 03:41 AM
دوستان بنده هم مي خواستم با جوملا جديد کار کنم
ولي بانصب و انجام مراحل مختلف اما مشکل ديتابيس را دارم
از شما دوستان کمک مي خواهم.
اين پيام را مي يابم:Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
سلام
دوست عزیز
سوال شما با سوال این تاپیک متفاوت هست سوالتون رو در یک تاپیک جداگانه مطرح نمایید تا کمکتون کنیم!
شما اطلاعات دیتابیس رو اشتباه وارد می کنید
درضمن آموزش نصب جوملا بر روی هاست و لوکال هاست به طور کامل در امضای بنده هست!
mukhlesi
02-21-2012, 04:31 AM
سلام
دوست عزیز
سوال شما با سوال این تاپیک متفاوت هست سوالتون رو در یک تاپیک جداگانه مطرح نمایید تا کمکتون کنیم!
سلام
آقا بنده بالينک شما ويديو لوکال را يافت ولي روي هاست ويديو شما من نتوانستم باز کنم
آقا مشکل بنده اين است که بنده در اين کار وارد نيستم باکمک آموزشي کتابها مي خوستم جوملا روي هاست درست کنم ولي نه شد روز به روز مشکل جديد پيش مي آيد
الان اين پيام مي آيد:
Warning: require_once(/home/qsindhco/public_html/includes/defines.php) [function.require-once (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: failed to open stream: No such file or directory in /home/qsindhco/public_html/index.php on line 21
Fatal error: require_once() [function.require (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: Failed opening required '/home/qsindhco/public_html/includes/defines.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in/home/qsindhco/public_html/index.php on line 21
سايت بنده هم اين است:<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
firoozmandan
02-21-2012, 06:06 AM
سلام
دوست عزیز
همانطور که دوستومون گفتند سوال خود را در تاپیک جداگانه ای مطرح کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.