توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال یه مشکل با zoo فارسی
Mostafa3D
09-27-2011, 11:43 PM
سلام
اول از همه اینو بگم که چون قوانین این فروم پشتیبانی کامپوننت های تجاری ممنوعه ، ZOO خودش رایگانه و میتونید از خود سایت Yootheme دانلودش کنید
خب حالا مشکلم
من کامپوننت زوو رو کاملا فارسیش کردم ولی یه مشکلی دارم اونم با تاریخشه
یعنی میدونید این کامپوننت یه اسکریپ جدا برای تاریخ نداره و از تاریخ جوملا استفاده میکنه ولی مشکل با انتخابگر تاریخشه
توی دل و روده این کامپوننت تونستم یه فایل جاوا اسکریپت و یه سی اس اس که نامشون timepicker پیدا کنم
من مطمئنم که مشکل از همینه
حالا کسی از دوستان هست که بتونه این انتخابگر تاریخ رو شمسی کنه
هر کی اینکار بکنه منم به جای تشکر بهش فایلهای فارسی سازی این کامپوننت ( که کار خودمه ) هدیه میدم :g:
یه عکس از مشکل میزارم که کاملا گویاست
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اینم لینک دانلود همون فایله اسکریپت انتخابگر تاریخش
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
پیشاپیش ممنونم از همه دوستان
safajuy
09-28-2011, 09:49 AM
فارسی زبانان عزیز ما اولین چیزهایی که به ذهنشون میرسه بعد ترجمه، تاریخ جلالیه !
این کار زمانبر هست و نیازمند دانش برنامه نویسی
ولی پیشنهاد میکم برای اینکه زودتر به نتیجه برسید ، تقویم جوملافارسی رو باز کنید و توابعش رو با این فایل مقایسه کنید.
هر دوفابل جاوا اسکریپته و توابع یکیه
(فعلاً دسترسی ندارم به سیستم خودم وگرنه تجزیه میکردم بهتون میگفتم)
پیـــــــــروز باشید
Mostafa3D
09-28-2011, 10:27 AM
فارسی زبانان عزیز ما اولین چیزهایی که به ذهنشون میرسه بعد ترجمه، تاریخ جلالیه !
این کار زمانبر هست و نیازمند دانش برنامه نویسی
ولی پیشنهاد میکم برای اینکه زودتر به نتیجه برسید ، تقویم جوملافارسی رو باز کنید و توابعش رو با این فایل مقایسه کنید.
هر دوفابل جاوا اسکریپته و توابع یکیه
(فعلاً دسترسی ندارم به سیستم خودم وگرنه تجزیه میکردم بهتون میگفتم)
پیـــــــــروز باشید
ممنون که پاسخ دادید
راستش من اصلا از جاوا اسکریپت سر در نمیارم
و من جاوا تقویم جوملا فارسی رو هم دیدم ولی ربطی بینشون متوجه نشدم
حالا یا اینکه من چون اصلا از جاوا سر در نمیارم اینطوریه یا اینکه همونطور که گفتم این فایل اسکریپت فقط یک انتخابگر تاریخه
خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون میشم اگه خودتون یه نگاهی بندازید
انشاالله که جبران کنم
Mostafa3D
09-28-2011, 07:19 PM
دوستان خواهش میکنم اگه کسی میتونه کمکم کنه
ممنون
---
دوستان خواهش میکنم حداقل یه خورده راهنمایی ام کنید
مثلا برای اینکه جلالیش کنم چه کنم
ممنون
---
دوستان هیچکس نمیتونه هیچ کمکی بکنه ؟ <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یه سوالی :
این جوملای فارسی رو کی جلالیش کرده ؟
مگه مدیران همین سایت نبودن ؟
حالا من التماستون میکنم حد اقل یه خورده راهنمایی کنید
خواهش خواهش خواهش <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
از ارسال پست های اسپم خود داری کنید
سه پست شما یکی شد.
safajuy
10-04-2011, 05:22 AM
سلام
من دنبال تاپيكتون ميگشتم تا جوابتون رو بدم :)
من كدها رو خوندم و در اون جاوا اسكريپت فقط تاريخ رو بارگذاري مي كرد. فايل js تاريخ رو لود ميكرد(اصلاً دستورات تاريخ توش نبود) و فايل css چينش رو مي ساخت
اين فايل ها نبود. تاريخ از جايي ديگه داره لود ميشه. اگه jdate بود خودش جلالي ميشد ولی گويا از جايي ديگه داره خونده ميشه و خودش سيستم تاريخ نگار داره
تاريخ جلالي جوملا هم تيم جوملا فارسي نوشته.:p
سورس رو قرار بديد يه نگاه بندازم
پيروز باشيد
Mostafa3D
10-04-2011, 11:57 AM
سلام
من دنبال تاپيكتون ميگشتم تا جوابتون رو بدم :)
من كدها رو خوندم و در اون جاوا اسكريپت فقط تاريخ رو بارگذاري مي كرد. فايل js تاريخ رو لود ميكرد(اصلاً دستورات تاريخ توش نبود) و فايل css چينش رو مي ساخت
اين فايل ها نبود. تاريخ از جايي ديگه داره لود ميشه. اگه jdate بود خودش جلالي ميشد ولی گويا از جايي ديگه داره خونده ميشه و خودش سيستم تاريخ نگار داره
تاريخ جلالي جوملا هم تيم جوملا فارسي نوشته.:p
سورس رو قرار بديد يه نگاه بندازم
پيروز باشيد
ممنون که پاسخ دادید
کامپونت رو از اینجا دانلود کنید
ولی فکر نکنم یه تاریخ جدا توش داشته باشه
آخه وقتی که مثلا من تاریخ امروز رو براش انتخاب میکنم ( مثلا : 10-4-2011 ) بعد از ذخیه کردن خودش اینو تبدیلش میکنه به جلالی
یعنی توی صفحه اصلی سایت مینویسه ( مثلا : سه شنبه 12 مهر 1390 ) به همین خاطر دیگه من یقین کردم که داره از تاریخ خود جوملا استفاده میکنه
فقط باید این انتخابگر تاریخش ردیف شه که جلالی رو بشناسه
بازم ممنون
sahama
10-06-2011, 05:22 AM
دوست عزیز این کار مستلزم گذاشتن وقت زیادی است برای همین ممکنه زیاد طول بکشه تا کسی فرصت کافی برای بررسی اونو پیدا کنه
از طرفی دقیقا به علت همین وقت گیر بودن در قوانین آمده است که
14) ...
سوالاتی که مربوط به مباحث مهندسی نرم افزار٬ برنامه نویسی PHP ، MySQL ، Javascript و ... باشند پاسخ داده نخواهند شد. سوالات در این زمینه را می توانید در انجمن های دیگر که به این موضوعات می پردازند مطرح نمایید.
با این حال اگر کسی از دوستان فرصت کافی پیدا کرد حتما به شما کمک خواهد کرد
Mostafa3D
10-20-2011, 09:31 PM
ببخشید کسی حاظره با هزینه این کار رو انجام بده ؟
safajuy
10-21-2011, 01:00 PM
با بخش فروش تماس بگيريد:
28) مواردی که احتیاج به برنامه نویسی دارد را با ایمیل sales [at]mambolearn[dot]com در میان بگذارید تا پس از برآورد هزینه با شما تماس گرفته شود.
موفق باشيد
star98
11-20-2011, 03:20 PM
وای توروخدا یکمی راهنمایی کنید چجوری فارسیش کردید
safajuy
11-20-2011, 03:24 PM
سلام
دوست عزيز. چه چيزي رو منظورتونه؟
تقويم يا زبان فارسي؟
در صورتي كه منظورتون ترجمه هست اين موضوع به اين تاپيك مربوط نميشه و در يك تاپيك جداگانه پيگيري كنيد
موفق باشيد
star98
11-20-2011, 03:26 PM
سلامممم
منظورم zoo هستش,من رو جوملا دارمش و میخوام فارسی بشه و یک راهنمایی کار با zoo رو اگر میشناسید لطفا راهنمایی کنید
safajuy
11-20-2011, 03:31 PM
سلام
عرض كردم كه در صورتي كه مشكلتون در مورد ترجمه يا چيزي غيراز موضوع اين تاپيك هستش در تاپيك ديگري پيگيري كنيد.
موفق باشيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.