توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ویرایشگر پیشرفته
m.hossein
09-28-2011, 12:15 PM
سلام... وقتی میخوایم یه مطلب جدید اضافه کنیم میخوام ویرایشگری داشته باشم که بتونم نوع فونت سایز و رنگ و ... را بتوانم تعیین کنم ...اما در حال حاضر این امکانات وجود ندارد ... چطور می توانم داشته باشم؟
hamidy
09-28-2011, 12:24 PM
سلام
مدیریت جوملا > افزونه ها > مدیریت پلاگین ها > پلاگین (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)ویرایشگر - TinyMCE را انتخاب کنید.
در قسمت گزینه های پایه ای > نوع ویرایشگر را توسعه یافته انتخاب کنید.
در پناه حق
m.hossein
09-28-2011, 06:50 PM
سلام ..خیلی متشکر... یک نکته دیگر این که مثلاً من فونت میترا یا تیتر یا ... را می خواهم اما لیست فونت های این ویرایشگر توسعه یافته این موارد را ندارد چطور میشود اضافه کرد؟؟؟ متشکر
مهدی.
09-28-2011, 08:14 PM
سلام
شما باید اینگونه موارد را در سورس تغییر دهید !
بهتر است با استفاده از کلاسها در قالبتون اینکار را انجام دهید ! استاندارد ، ایجاد کلاس مختص اینکار در قالب و استفاده از کلاس در سورس اچ تی ام ال محتوا هستش !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
nazgoli
10-23-2011, 08:23 AM
سلام
منم دقیقا همین مشکلو دارم.راهنمایی رو دنبال کردم.ولی بازم نشد.هیچکدوم از ایکن های مربوط به ویرایش متن نمایش داده نمیشه.حالا باید چیکار کنم؟
مهدی.
10-23-2011, 09:41 AM
سلام
مدیریت جوملا > افزونه ها > مدیریت پلاگین ها > پلاگین (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)ویرایشگر - TinyMCE را انتخاب کنید.
در قسمت گزینه های پایه ای > نوع ویرایشگر را توسعه یافته انتخاب کنید.
در پناه حق
این متن را خواندید و انجام دادید !؟
nazgoli
10-24-2011, 09:16 PM
سلام
آره .ولی بازم آیکن های ویرایش متن نمایش داده نشد.
mersad
10-24-2011, 09:45 PM
دروود
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
به دلخواه انتخاب کنید
بنده به شما به غیر از دیفالت JCE پیشنهاد میکنم
شاد و سلامت در پناه ایزد
soheilz
01-03-2012, 09:18 PM
سلام من میخواستم حالت extended رو فعال کنم ولی همچین گزینه ای ندیدم. میشه راهنمایی کنید؟!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 75bf4fe3ffec2e5g.jpg
torghoundy
01-03-2012, 09:24 PM
سلام
در تصویری که گذاشتید مشخص هست، روی پارامتر های پلاگین کلیک کنید تا گزینه رو ببینید. در ضمن این تاپیک در مورد جوملا 1.7 هست دوست عزیز ، لطفاً به مسیر تاپیک دقت کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.