توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تعیین صفحه آغازین ÷س از نصب جوملا
va_sh114
09-29-2011, 08:49 PM
سلام دوستان هاست من ویندوزیه و با plesk جوملا را نصب کردم دفعه اولیه که جوملا نصب می کنم وقتی داشتم راهنما را می خوندم گفته بود موقع upload خود جوملا یک folder ایجاد کنید بعد جوملا را همونجا up کنید منم همین کار را کردم ولی الان که نصب کردم مشکل اینه که وقتی سایت را میزنم باید به صورت :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
بزنم تا سیات را باز کنه و یا برای ورود به قسمت مدیریت هم باید همین کار را بکنم اول اینکه چیکار باید بکنم و دوم اینکه اگه نمیشه کاری کرد راهی هست مثلا این صفحه به عنوان default انتخاب بشه حالا مدیریت را میشه 1 کاری کرد لی خود سایت را که نمیشه گفت آقا مثلا به اون شکل تایپ کنید که وارد صفحه ما بشید
مهدی.
09-29-2011, 08:52 PM
سلام
خوش آمدید
در آموزش برای نمونه اینچنین بیان شده ! شما در هر جایی میتوانید جوملا را استفاده کنید ! از جمله روت هاست که نیاز شماست !
محتویات پوشه joomla را به پوشه قبلتر منتقل کنید و فایل configuration.php را باز کنید و آدرسها را اصلاح کنید ! آدرسها مشخص هستند و باید آدرس پوشه جوملا را از آنها حذف کنید.
به این شکل سایت شما با آدرس اصلی باز خواهد شد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
va_sh114
09-30-2011, 07:50 PM
سلام آقا من هر كاري كردم محتويات پوشه جوملا را ببرم آدرس قبل تر توي خود file manager هاستم نميدونم چرا نيمرفت كپي ميزدم ، Move ميزدم ولي نيمرفت هيچ پيغامي هم نميداد كه متوجه بشم مثلا ميرفت برا كپي زمان هم ميبرد ولي وقتي كارش تموم ميشد انگار هيچ اتفاقي نيفتاده بود خلاصه منم منم كلا يكبار ديگه فايل را upload كردم و پوشه جوملا را حذف كردم حالا وقتي آدرس را ميزنم كه بره دوباره براي نصب صفحه خود جوملا صفحه plesk هاستم باز ميشه چيكار كنم؟
مهدی.
10-01-2011, 12:13 AM
آدرس سایتتون رو لطفاً قرار بدید بررسی کنیم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
va_sh114
10-01-2011, 06:57 AM
سلام آقا این مورد حل شد فقط الان صفحه پیش فرض index.html است چطوری میتونم صفحه پیش فرض را index.php کنم؟
hamidy
10-01-2011, 07:45 AM
سلام
لطفا در تاپیکی که ایجاد کردید پیگیری نمایید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>تعيين-صفحه-Default
در کنترل پانل هاستتون می تونید انتخاب کنید که صفحه اول با چه فرمتی باشه
در پناه حق
kambizzandi
10-01-2011, 11:07 AM
براي اين کار ميتونيد مراحل زير رو انجام بديد:
1- فايل htaccess.txt رو به htaccess. تغيير نام بدين (نقطه در ابتدا قرار ميگيرد)
2- اين فايل رو اديت کنين و در آخر فايل عبارت زير رو وارد کنيد:
DirectoryIndex index.php index.html
hanif
10-10-2011, 06:30 AM
سلام
من تازه واردم يكي بياد دستمو بگيره :(:sad::cry:
براي اولين بار جوملا 1.7 دانلود كردم بعدش چيكار كنم ؟ :sad:
جون من كمكم كنييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييد
سلام
هاست شما لینوکسی است یا ویندوزی
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.