PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریدایرکت کردن لینک ثبت نام ریمیستری به comprofiler

mohamadreza_cpu
09-30-2011, 02:36 AM
سلام&nbsp;<br>من از &nbsp;ریمیبتری و comprofiler در وب سایتم استفاده می کنم و هر 2 درست کار می کنند اما در remoistry &nbsp;وقتی رو لینک ثبت نام کلیک میکنم به محیط ثبت نام جوملا میرم &nbsp;<a href="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>"><b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>><br>برای حل این مشکل&nbsp;<span class="editlinktip hasTip"><a href="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> te&amp;task=edit&amp;cid[]=46">Jom Social Registration Redirector</a>&nbsp;رو نصب کردم و&nbsp;</span><span class="editlinktip">Route or Redirect all registrations to &nbsp;رو بر روی comunity bouilder تنظیم کردم &nbsp;اما درست نشد&nbsp;<br>بعد اومدم فایل farsi.php رو ویرایش کردم و جای خط 250 این کد رو نوشتم&nbsp;<br>
<br><br>if (!defined('_DOWN_REG_ONLY_<wbr>WARN')) define('_DOWN_REG_ONLY_WARN',"<wbr>این قسمت مخصوص کاربران سایت میباشدلطفا وارد سایت &nbsp;شوید یا ثبت نام کنید.");<br><br><br><br>مشکل لینک ثبت نام حل شد اما موقه دانلود فایل ارور میداد و از farsi.php عیب می گرفت که با جایگزین کردن فایل اصلی farsi.php مشکل دانلود حل میشدو مشکل لینک ثبت نام پیش میومد&nbsp;<br>لینک دانلود کامپننت&nbsp;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> &nbsp; &nbsp;&nbsp;<br><br><br>لطفا اساتید کمک کنند&nbsp;</span>

مهدی.
09-30-2011, 08:29 AM
سلام

ظاهراً شما این مطلب را از جایی دیگر کپی کردید ! اگر تمایل دارید خوانده شود لطفاً صحیح بنویسید ! برای خودتون زمان صرف کنید تا دیگران هم بتونن برای شما وقت بگذارن ! انتظار زیادی نیست !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست