PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال صفحه مدیریت اشکال داره کمک فور ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی

miladwolf
10-01-2011, 06:06 PM
سلام من تازه جوملا رو نصب کردم ویندوزم سون هستش وقتی وارد صفحه مدیریت می شم این اشکالات در صفحه هست لطفا جوملایی ها زود کمکم کنیین:confused:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> این هم از عکس ها

راستی از ومپ سروری استفاده میکنم که آیکونش قرمز رنگ است...

مهدی.
10-01-2011, 06:40 PM
سلام

قوانین را بخوانید ! عنوان شما با قوانین مغایر نیست ! در صورت تکرار با شما به شدت برخورد خواهد شد !

نسخه ومپی که استفاده میکنید چند هست ؟

ومپ شما تمام سرویسهاش ران شده ؟

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

miladwolf
10-02-2011, 05:18 AM
سلام ببخشید نمی دوتستم نسخه ومپم2.1 هستش ونمی دونم که ران چی هست؟؟؟؟ کمک کنید

miladwolf
10-02-2011, 12:01 PM
ببخشید xulران نیست می شه طرقه ران کردنش را بگین

safajuy
10-02-2011, 12:02 PM
ران يعني اينكه ببينيد همه چيز بالا اومده و خطايي داده نشده. سيستمتون رو ريست كنيد و تمام موارد غير ضروري استارت آپ رو غير فعال كنيد. بعد ومپ رو اجرا كنيد

در ضمن شما احياناً افزونه ي خاصي نصب نكرديد؟

موفق باشيد

miladwolf
10-02-2011, 12:40 PM
بابا جون این ها اصلا نمیره چی کار کنم اصلا این ها چی است؟؟؟؟؟؟؟؟ برای دیدن کامل شون به این لینک برین<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
توی صفحه مدیریتم پر این هاست...

safajuy
10-02-2011, 12:51 PM
به سؤالات دقيق پاسخ بديد و در صورتي كه ميخواييد مشكلتون حل بشه موارد ذكر شده رو انجام بديد

افزونه ي خاصي نصب نكرديد؟

سيستمتون رو ريست كنيد و تمام موارد غير ضروري استارت آپ رو غير فعال كنيد. بعد ومپ رو اجرا كنيد
در صورت انجام ندادن اين موارد نمي تونيم كمكي بهتون بكنيم

موفق باشيد

rezappp
10-02-2011, 01:17 PM
برای من هم همچین اروری میده همه چی هم رانه اینم مشخصات :
appache : 2.2.11
php: 5.3.0
sql: 5.1.53

mersad
10-02-2011, 01:40 PM
دروود

از ورژن قبلی ومپ استفاده کنید