PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با تعویض بنر سایت

sectorf
12-25-2006, 08:08 PM
سلام.
من میخوام بنر بالای سایتم رو عوض کنم و بنری که خودم طراحی کردم رو جایگزین کنم! اما وقتی اینکارو می کنم Background بنر قبلی هنوز زیر بنر من دیده میشه و در ضمن بنر من به سایز صفحه نمایش سایت در نمیاد! مثلا اگر یکی صفحه سایت رو بزرگ کنه بنر تا اندازه خودش نشون داده میشه و بقیش سفید یا رنگی که بهش تو کدها دادم میشه! می خوام مثل بنر قبلی انعصاف پذیر باشه ...

ممنون.

sorry4uboth
12-25-2006, 08:09 PM
خوب شما همون سایز بنر قبلی طراحی کن!

sectorf
12-25-2006, 08:28 PM
من همون سایز طراحی می کنم! ولی بنر قبلی یه بکگراند داشت که طرح خود بنر بود! این بنری که من دارم نمیشه بکگراند براش درست کرد! میریزه بهم...!

sorry4uboth
12-25-2006, 08:32 PM
آدرس سایت رو بزارید لطفا!

مگه عکس نیست؟

sectorf
12-25-2006, 08:47 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

بله عکسه...!

sorry4uboth
12-25-2006, 09:00 PM
خوب شما چه تغییراتی در ساختار قالبتون دادید؟

بهتره شما بجای استفاده از % در سایز دهی قالبتون از px استفاده کنید تا اینگونه موارد پیش نیاد

منطقی نیست که شما تغییری در قالب نداده باشید و فقط با تعویض عکس این اتفاق بیفته احتمالا در قالب قبلی هم همینطور بوده

sectorf
12-25-2006, 11:30 PM
راستش من که یادم نمیاد دست کاریش کرده باشم کد قالبو! 2-3 بار کردم ولی دوباره کد اولش رو گذاشتم! الان تنها کاری که کردم اینه که اسم لوگوی قبلی که logo2.gif بود رو به logo2.jpg تغییر دادم...!