PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل شده درخواست کمک برای بازگرداندن اطلاعات

eafrooz
10-02-2011, 07:53 AM
سلام
من مدتی سایتم پیغام خطای اتصال به دیتابیس میداد.
از اطلاعاتم بک آپ گرفتم از کل اطلاعات. هم از کل سایت و هم دیتابیس ، بعد دوباره اس ام اف را نصب کردم و اطلاعات قبلی را جایگزین کردم اما اطلاعات قبلیم نیومدن و وقتیکه همه اطلاعات قبلی مثل صفحه ایندکس را هم جایگزین میکنم دوباره هموم خطای قبلی یعنی دسترسی به دیتابیس میاد.
اطلاعاتم و سایتم خیلی برام مهمه ممنون میشم کسی بتونه دوباره نصب کنه و اطلاعاتمو برگردونه. اگر هزینه ای هم داره بگید پرداخت میکنم.
یا اگر ممکنه راهنمائیم کنید که چه کنم.
ممنون

shmata
10-02-2011, 11:18 AM
اطلاعات شما در لوکال است یا اینترنت ؟
اگر در لوکال هستید می توانید به جای username و password کاربر Database از root و هیچ استفاده کنید و به Db متصل شوید
اگر سایت شما در اینترنت است :
لطفا فایل configuration.php را باز کنید و بررسی کنید username و password کاربر Database را درست ست کرده اید یا خیر ؟

eafrooz
10-02-2011, 11:27 AM
اطلاعاتم در اینترنت هستند. فایل تنظیمات را هم چک کردم. اطلاعات درست وارد شدند. آخه سایت کار میکرد مشکلی نداشت. فقط فکر کنم سروری که سایتم روش بود آپدیت شد و بعد از اون دیگه بالا نیومد

safajuy
10-02-2011, 12:28 PM
مراحل رو به ترتيب بريد جلو:
اول از همه از ديتابيستون يه بك آپ بگيريد(replace)
مجدداً SMF و modهاي مورد نظري كه در SMF قبلی نصب بوده رو نصب كنيد
ديتابيس رو بارگذاري كنيد

موفق باشيد

eafrooz
10-02-2011, 12:31 PM
همه این کارا رو انجام دادم اما وقتیکه بک آپ را جایگزین میکنم اطلاعاتم لود نمیشن. تو سایت نشون داده نمیشن

safajuy
10-02-2011, 12:37 PM
چه حالتي براي وارد كردن ديتابيس انتخاب ميكنيد؟
insert
update
replase
؟
كدوم مورد رو براي ذخيره انتخاب مي كنيد؟
مد خاصي نصب كرديد؟

eafrooz
10-02-2011, 02:40 PM
حالت آپدیت
مود خاصی نصب نکردم. نصب عادی

safajuy
10-02-2011, 02:48 PM