PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لطفا مشکلات قالب رو بیان کنید

picasaeng
10-04-2011, 07:08 AM
درود من با آموزش هایی که از اینجا گرفتم یه قالب خبری رو ایجاد کردم اگه امکان داره ببینید و مشکلاتش رو بیان کنید آدرس : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

safajuy
10-05-2011, 04:33 AM
خيلي زيباست
اگر با فريم ورك ها كار ميكرديد و قالب رو استاندارد ميكرديد هم راحت ميشديد و هم قالب هاتون جلوه هاي بصري پيدا ميكرد

موفق باشيد

mtwom2
10-05-2011, 11:42 AM
سلام

خیلی زیباست
به نظر من سعی کن هدر قالب رو به عنوان یه موقعیت تعریف کنی (اینجوری قالبت بهتره)

آرزومند آرزوهایتان

mtwom2
10-05-2011, 11:43 AM
اگر با فريم ورك ها كار ميكرديد و قالب رو استاندارد ميكرديد هم راحت ميشديد و هم قالب هاتون جلوه هاي بصري پيدا ميكرد

به نظر من فریم ورک توی ایران جواب نمیده چون با Ie6 سازگار نیست و یکمم قالبهاش سنگینه

آرزومند آرزوهایتان

safajuy
10-05-2011, 02:30 PM
به نظر من فریم ورک توی ایران جواب نمیده چون با Ie6 سازگار نیست و یکمم قالبهاش سنگینه

آرزومند آرزوهایتان

علم بايد بهروزباشه. الان كسي نيست كه با ويندوز 98 كار كنه.ie6 ديگه منقضي شده گرچه بازهم ميشه براش دستورات شرطي خارج از فريم ورك گذاشت
اكثراً همراه قالب gzip هست (مثل rocket) كه قالب ها و فايل هاي جاوا اسكريپت رو فشرده ميكنه

(سعي كنيد پاسخ ها رو در يك ارسال بنويسيد و از ايجاد چند ارسال تكراري خودداري كنيد)

پيــــــروز باشيد