PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سایتم حک شده

sim
10-04-2011, 12:55 PM
با سلام سایت ما که توسط جوملا طراحی کرده ام مدتی است که هک شدهلطفا کمکم کنید
صفحه اصلی سایت که باز می شود صفحه ای سیاه است که هکر روی ان مطالب خود را نوشته است.
من یک فایل index.html را روی سرور آپلود کردم تا آن صفحه هکر به نمایش در نیاید و چند تا فایل مشکوک راهم که از فایل های خود جوملا کپی شده بود را را حذف کردم.
حالا سایت ما که باز می شود همان صفحه index خودم آپلود کرده بودم باز می شود ولی تا آن را بر می دارم دوباره صفحه هکر باز می شود
سرورم را از کجا باید پاک سازی نمایم و همینطور این هکر چگونه مرا هک کرده
بی صبرانه منتظر جوابم

torghoundy
10-04-2011, 01:26 PM
سلام
اگر بک آپ گرفتید سایتتون رو به آخرین بک آپ گرفته شده باز گردانید.
فایل index.php جوملا و هنچنین index.php قالبتون رو دوباره آپلود کنید.

sim
10-04-2011, 01:27 PM
اینطور که من فهمیدم از خود جوملا وارد سیستم شده و نام و رمز ورود مدیریت را هم تغییر داده که درست کردم . ولی می خواهم طریقه ورودش را بدانم

torghoundy
10-04-2011, 01:31 PM
سلام
معمولاً با نفوذ به دیتابیس نام کاربری و رمز عبور جوملای شما رو به دست میارن و وارد مدیریت می شن ، یا تلاش می کنند یک فایل در هاستتون آپلود کنند.
با این حال از مدیریت هاستینگ خود بخواهید لاگ ها رو بررسی کنند تا بفهمند نفوذ دقیقاً به چه طریق بوده.

sim
10-04-2011, 01:51 PM
من نام کاربری و رمز مدیریت را عوض کردم و قالب سایت را هم عوض نمودم مشکل هل شد ولی به محض استفاده از قالب قبلی دوباره سایت به همان شکل می شود .
دوستان می گویند،این امکان وجود دارد که از طریق افزونه های باگ دار نفوذ کرده باشند؟ مثلا همین قالب یا از خود دیتابیس وارد شده و رمز را عوض نمایند

torghoundy
10-04-2011, 02:13 PM
سلام
خدمتتون عرض کردم که index.php قالبتون رو دوباره آپلود کنید به دلیل اینکه این فایل احتمالاً توسط هکر تعویض شده و در مورد چگونگی هک از مدیریت هاست پیگیر باشید.
بسیاری از هک به دلیل ضعف در تنظیمات سرور یا عدم رعایت مسایل امنیتی جوملا می باشد.

mtwom2
10-05-2011, 12:07 PM
قالبتون رو دوباره بارگزاری کنید

افزونه های و نسخه جوملای خودتون رو آپدیت کنید
از هاست مطمئن استفاده کنید

آرزومند آرزوهایتان

محمد محسنی
10-05-2011, 12:15 PM
سلام
در ابتدا باید بگم بهتره از مدیر هاست کمک بگیرید و بگویید که بک آپ چند روز قبل را برای شما بازیابی کنید

در غیر اینصورت باید کلیه فایل های خود را بررسی کنید که کار مشکلی هست.

در ضمن پسورد های دیتا بیس، ftp ، ادمین هاست ، ادمین جوملا را تغییر دهید.

یا حق.