توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در مورد ترجمه قالب
mmolah
10-06-2011, 01:23 PM
من که قالبم رو ترجمه میکنم تمامی قسمت هاش درست و راست چین میشن ولی یه مشکل هست که وقتی موضوعی و یا مطلبی رو مینویسم اگه درون اون متن کلمه یا عدد انگلیسی باشه برعکس میشه
مثلا:::: کلمه >> نرم افزار artisteer << ،،،،، درون قالب بصورت روبرو میشه >> artisteer نرم افزار <<
اگه کسی میدونه باید کدوم قسمت از کد روتغییر بدم ، لطف کنه و بگه
safajuy
10-06-2011, 01:32 PM
دستور زير رو در كلاس body قرار بديد
direction:rtl;
mmolah
10-06-2011, 03:23 PM
ببخشید کلاس body موجود در چه پوشه ای و چه فایلی ؟؟
jalal_iranian
10-06-2011, 04:41 PM
معمولا در خطوط ابتدایی فایل سی اس اس قالب یک کلاس با نام main وجود دارد که عبارتی که آقای صفاجوی فرمودن رو میتونید اونجا وارد کنید.
mmolah
10-06-2011, 06:08 PM
معمولا در خطوط ابتدایی فایل سی اس اس قالب یک کلاس با نام main وجود دارد که عبارتی که آقای صفاجوی فرمودن رو میتونید اونجا وارد کنید.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تو فایل قالب درون سی اس اس 3 تا کلاس main وجود داره که بصورت زیر هستند ..... من باید تو کدومشون و چطوری وارد کنم ؟؟
---------------------------------------------------------------------------- art-main, table#
}
font-family: Tahoma, Arial, Helvetica, Sans-Serif;
font-size: 13px;
{
-----------------------------------------------------------------------------
art-main#
}
position: relative;
overflow: hidden;
z-index: 1;
width: 100%;
left: 0;
top: 0;
cursor:default;
{
-------------------------------------------------------------------------------------
div#maindivider
}
border-top: 1px solid #ddd;
margin-bottom: 10px;
overflow: hidden;
height: 1px;
{
--------------------------------------------------------------
safajuy
10-06-2011, 06:21 PM
body نه main
دنبال body تو فايل css بگرديد. معمولاً اسم فايل template.css يا style.css يا main.css هستش
موفق باشيد
mmolah
10-06-2011, 07:59 PM
آقا خیلی ممنون حل شد ،، ولی یه مشکلی که پیش اومده اینه که قسمتی از header سایتم رفته سمت چپ و قسمت دیگه خالیه ، اینو باید چیکار کنم ؟؟؟
safajuy
10-07-2011, 05:17 AM
سلام
سورس قرار مي داديد بهتر بود. الان من نميدونم هدر تو چه كلاسيه
سورس قرار بديد
موفق باشيد
mmolah
10-07-2011, 03:07 PM
سورس چی هست ؟؟ و کجا قرار میدن ؟؟ و چطوری ؟؟
safajuy
10-07-2011, 03:28 PM
سورس يعني خود قالب.
يك تصوير هم نشون بديد يا دمو بديد هم خيلي بهتر ميشه.
موفق باشيد
poonoodi
10-08-2011, 03:20 PM
قرار دادین دستور rtl تو تگ بادی همیشه نتیجه مطلوب نمیده و بهتره دقیقا در جاهایی که نیازه استفاده بشه
ضمنا اگر قالب شما با ارتیستر 3 طراحی شده میتونید از نرم افزتر اینتر پرایز استفاده کنید
به نظرم ترجمه اش حرفه است
حتی ساب منو ها رو در قالب های دارای منو ابشاری راست چین میکنه که اگر بخواین دستی انجام بدین مشکله
speir
10-11-2011, 05:46 PM
من تا که قالب را درست میکنم بعد تا که رو سایت میریزم تغییر نمیده؟
میخواستم بدونم میشه تمام اطلاعاتم را با این برنامه درست کنم و بعد بریزم روی سایت؟
یعنی منو بذارم,زیر مجموعه,...
لطفا راهنمائیم کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.