PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال دیتابیس

mohsen_kyani
10-07-2011, 09:52 AM
دارم جوملا رو نصب میکنم تو بخش تنظیمات دیتا بیس با این ارور رو به رو میشم

قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: 2
چیکار کنم؟؟؟؟

mohsen_kyani
10-07-2011, 10:16 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

safajuy
10-07-2011, 11:46 AM
سلام
شما در phpmyadmin ديتابيس ساختيد؟
نسخه mysql؟
نسخه php؟

موفق باشيد

sunyniazi
10-21-2011, 11:27 AM
سلام
منم وقتی میخوام نصب کنم تو همون قسمت این ارور رو میده

INSTL_DATABASE_PREFIX_MSG
یوزر و پس و نام دیتابیس هم مطمئنم درسته

PHP version
5.2.17

MySQL version
5.0.92-community-log

اگه میشه راهنمایی کنید
متشکرم

mersad
10-21-2011, 11:56 AM
دروود

به انجمن تیم جوملا فارسی خوش امدید

اموزش نصب جوملای 1.7 روی Cpanel (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 1.7_%D8%AF%D8%B1_Cpanel)

شاد و سلامت در پناه ایزد

sunyniazi
10-21-2011, 01:01 PM
من همه موارد رو وارد میکنم ولی ارور میده
از درست بودن یوزر و پس و نام دیتابیس مطمئنم
من سایر سیستمای محتوی رو نصب کردم و توهیچ کدوم به این مورد برنخوردم

mersad
10-21-2011, 01:28 PM
یوزر خودتون رو به طور کامل با همه امکانات در دیتابیس ادد کردید ؟!

شاد و سلامت در پناه ایزد

sunyniazi
10-21-2011, 02:21 PM
یدونه مامبو رو من نصب نکرده بودم که 5 دقیقه پیش اونم دانلود و نصب کردم و مشکلی نداشتم
فقط جوملا نصب نمیشه
البته ورژن انگلیسیشو هم زدم تو همون قسمت دیتابیس همون ارور رو داد
خودمم تعجب میکنم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

S A S A N
11-04-2011, 07:14 AM
بنده هم همين مشكل رو دارم.
در قسمت اول اطلاعات مورد "حالت ايمن" و نمايش خطا براي بنده روشن بودن كه خوب شايد اون باشه ؟*نه ؟
اما اون ها رو كه ديگه من نمي تونم خاموش كنم !!! پس چه طور اين جوملا رو نصب كنيم؟

firoozmandan
11-04-2011, 08:30 AM
در صورتی که حالت ایمن یا Safe Mode فعال است شما دچار مشکل خواهید شد و جوملا نصب نخواهد شد...

یا علی

nasa_aka
11-04-2011, 05:25 PM
با سلام
من هم مشکل دوستان رو دارم
حالت ابمن هم خاموش هست ولی باز ارور می دهد : قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: 2

لطفا راهنمایی کنید
ممنون

مهدی.
11-04-2011, 06:38 PM
بنده هم همين مشكل رو دارم.
در قسمت اول اطلاعات مورد "حالت ايمن" و نمايش خطا براي بنده روشن بودن كه خوب شايد اون باشه ؟*نه ؟
اما اون ها رو كه ديگه من نمي تونم خاموش كنم !!! پس چه طور اين جوملا رو نصب كنيم؟
سلام

مشکل شما از پیشوند هست که احتمالاً نام مناسبی را انتخاب نکردید یا این نام موجود هست یا از ترکیب کلمات غیر اصولی هست !

با سلام
من هم مشکل دوستان رو دارم
حالت ابمن هم خاموش هست ولی باز ارور می دهد : قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: 2

لطفا راهنمایی کنید
ممنون

شما نیز بررسی کنید ارتباط بین یوزر و پایگاه داده شما صحیح هست ؟
همچنین بررسی کنید که mysql سرور شما داون نشده باشه !

اگر مشکلی نبود بنویسید که از چه سیستم عاملی استفاده میکنید و چه پانل مدیریتی ؟

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

S A S A N
11-07-2011, 04:29 AM
با تشکر
بله بنده با تعویض نام و مجددا ساخت یک یوزر و دیتا بیس جدید موفق به نصب شدم!
اما ظاهرا این روشن بودن سیف مود در موارد دیگر داره بنده رو دچار مشکل می کنه و نصب پلاگین و قالب بنده رو مختل کرده !!

firoozmandan
11-09-2011, 05:36 PM
سلام

درسته Safe-Mode باید غیر فعال باشه

یا علی

maddahian
11-18-2011, 12:27 AM
(((اتصال دیتابیس
دارم جوملا رو نصب میکنم تو بخش تنظیمات دیتا بیس با این ارور رو به رو میشم

چیکار کنم؟؟؟؟ ))) با سلام من هم دقیقا مشکل کاربری ر دارم که این سوال ر در اپتدای این بحث مطرح کرد( با این تفسیر که من میخوام ازجوملا برای ساخت سایت روی کامپیوتر خودم"(به صورت لوکال)"استفاده کنم ولی تا کانکت نباشم صفحه ی مدیریت پی اچ پی می ادمین برای ساخت دی تا بیس نمیاد و پیغام آف لاین میده حتی برای نصب جوملا هم همینطوره!تا کانکت نباشم از مرحله 1 به مراحل بعد نمیره_تو مرحله اتصال به دیتا بیس هم که ارور میده(در بالا ارور ذکر شد) با اینکه من دی تا بیس میسازم!(در ضمن شاید مهم نباشه ولی ومپ سروری که من نصب کردم به جای علامت عقربه علامت دابلیو داره و در هلپش نوشته created by romain bourdon)

مهدی.
11-18-2011, 07:11 AM
سلام

من هرچی متن شما رو خوندم متوجه منظورتون نشدم که دارید چیکار میکنید و مشکلتون چیه !

اما آموزش نصب جوملا در لوکال هاست رو بخوانید و اگر در استفاده از wamp مشکل دارید میتونید از appserve 2.5.10 استفاده کنید !

دانش شما در کامپیوتر به چه میزان هست !؟

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

maddahian
11-18-2011, 04:21 PM
در اپتدا از جانب خود تشکر میکنم از مدیران و اعضاء سایت که با صرف وقتشون به حل مشکلات هم کمک میکنند وهمچنین با زحماتی که میکشند قدمی بلند وبا ثبات در راه نهادینه شدن و عمومی شدن استفاده از نرم افزارهای اپن سورس بر میدارند. مشکل من در اتصال به دیتا بیس حل شد ولی یک مسئله به ضاهر غیر طبیعی هنوز هست! تا به اینترنت کانکت نباشم نمیتونم از این امکانات ومپ سرور و جوملا استفاده کنم و مدیریتی انجام بدم نه در حالت اف لاین میشه دیتابیس ساخت! نه صفحه "ورود به بخش مدیریت جوملا"نمایش داده میشه!.

safajuy
11-18-2011, 05:25 PM
در اپتدا از جانب خود تشکر میکنم از مدیران و اعضاء سایت که با صرف وقتشون به حل مشکلات هم کمک میکنند وهمچنین با زحماتی که میکشند قدمی بلند وبا ثبات در راه نهادینه شدن و عمومی شدن استفاده از نرم افزارهای اپن سورس بر میدارند. مشکل من در اتصال به دیتا بیس حل شد ولی یک مسئله به ضاهر غیر طبیعی هنوز هست! تا به اینترنت کانکت نباشم نمیتونم از این امکانات ومپ سرور و جوملا استفاده کنم و مدیریتی انجام بدم نه در حالت اف لاین میشه دیتابیس ساخت! نه صفحه "ورود به بخش مدیریت جوملا"نمایش داده میشه!.
سلام

سؤالات متفاوت رو در تاپيك ها جداگانه پيگيري كنيد

موفق باشيد

mohammadreza64
11-18-2011, 06:38 PM
سلام

درسته Safe-Mode باید غیر فعال باشه

یا علی

از کجا غیر فعالش کنیم؟ لطفا توضیح بدین

torghoundy
11-18-2011, 06:46 PM
از کجا غیر فعالش کنیم؟ لطفا توضیح بدین
با مدیر هاستتون در این باره صحب کنید ، تا براتون غیر فعال کنند.

mohammadreza64
11-18-2011, 06:50 PM
با مدیر هاستتون در این باره صحب کنید ، تا براتون غیر فعال کنند.
من الان با cpanel هاست را باز کردم. لطفا بگید چیکار کنم.
cms که مدیر هاست برام نصب کرده بود را پاک کردم که جوملا فارسی نصب کنم ..................

torghoundy
11-18-2011, 07:05 PM
من الان با cpanel هاست را باز کردم. لطفا بگید چیکار کنم.
cms که مدیر هاست برام نصب کرده بود را پاک کردم که جوملا فارسی نصب کنم ..................
شما دسترسی لازم برای خاموش کردن safemode رو فکر نمی کنم داشته باشید، از طریق مدیریت هاستینگ باید اینکار انجام بشه.

مهدی.
11-19-2011, 10:39 AM
سلام

phpinfo را مشاهده کنید و بررسی کنید سرور چگونه ران شده ؟ cgi یا ... !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

omid110.t
11-20-2011, 06:02 PM
با عرض سلام
من هم مشکل اکثر بچه ها رو دارم .
در زمان نصب جوملا 1.7 به خطای زیر برخورد می کنم .

من بر روی لوکال جوملا را دارم نصب می کنم .
از طریق phpMyAdmin هم یه دیتابیس ساختم اما باز هم نشد !!!

لطفا من را اهنمایی کنید که باید چه کاری انجام بدهم تا از این مرحله بتونم بگذرم.

torghoundy
11-20-2011, 06:55 PM
با عرض سلام
من هم مشکل اکثر بچه ها رو دارم .
در زمان نصب جوملا 1.7 به خطای زیر برخورد می کنم .

من بر روی لوکال جوملا را دارم نصب می کنم .
از طریق phpMyAdmin هم یه دیتابیس ساختم اما باز هم نشد !!!

لطفا من را اهنمایی کنید که باید چه کاری انجام بدهم تا از این مرحله بتونم بگذرم.
شما هم لطفاً ذکر کنید اطلاعات را به چه صورت وارد می کنید؟

omid110.t
11-21-2011, 02:49 PM
شما هم لطفاً ذکر کنید اطلاعات را به چه صورت وارد می کنید؟

"منظور از اینکه اطلاعات را به چه صورت وارد می کنید " چیست ؟؟

من یک باز از طریق ادمین php یک دیتابیس ساختم و در مرحله 4 نام دیتابیس ساخته شده را هم بی پسورد هم با پسورد دادم که قبول نکرد .
یک بار هم مستقیم در مرحله 4 نام یک دیتابیس دیگری که اصلا هم از قبل ساخته نشده بود را دادم که باز هم کار نکرد.
در ضمن در مرحله چهار من هم mysql را انتخاب کردم هم mysqli را که در دو حالت هم باز کار نکرد .

omid110.t
11-21-2011, 06:31 PM
کلیه دوستان که مشکل مشابه دارن به احتمال بسیار زیاد از WampServer2.2 استفاده می کنن.
این ورژن را از دستگاه پاک کنید و ورژن WampServer 2.0i را دانلود و جوملا را مجدد نصب کنید .

مشکل من با این روش حل شد . ( گویا ورژن 2.2 مشکل داره ).
امیدوارم که مشکل شما دوستان هم حل بشه .

jelokhani1369
11-30-2011, 12:29 PM
سلام برای رفع مشکل کانکت نشدن دیتابیس لوکال هاست رو تغییر دهید وبه نام هاست ارائه دهنده در بیاورید مثل
مثل mysql.blogfa.ir

مهدی.
11-30-2011, 01:27 PM
سلام برای رفع مشکل کانکت نشدن دیتابیس لوکال هاست رو تغییر دهید وبه نام هاست ارائه دهنده در بیاورید مثل
مثل mysql.blogfa.ir

میشه توضیح بیشتر بفرمایید !؟ پاسخ شما مفهوم خاصی نداره !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

mohsenan
12-06-2011, 11:37 AM
سلام به دوستان
منم به پیغامی که دوستان اشاره کردن مواجه شدم
البته روشی که میخوام استفاده کنم یکم متفاوته
یه هاست و دامین مشخص دارم و میخوام سیستمم روی اون بانک ران بشه
در اصل نمیخوام لوکال باشم

لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر

firoozmandan
12-06-2011, 06:33 PM
سلام

نصب جوملا 1.7 در Cpanel (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 1.7_%D8%AF%D8%B1_Cpanel)
نصب جوملا 1.7 در اوبونتو 10 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 1.7_%D8%AF%D8%B1_%D8%A7%D9%88%D8%A8%D9%88%D9%86%D8 %AA%D9%88_10)
نصب جوملا 1.7 در لوکال با WampServer (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 1.7_%D8%AF%D8%B1_%D9%84%D9%88%DA%A9%D8%A7%D9%84_%D 8%A8%D8%A7_WampServer)
نصب جوملا 1.7 فارسی در Plesk (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 1.7_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%D8%AF%D8%B1_Pl esk)
نصب جوملا 1.7 فارسی در لوکال با XAMPP (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 1.7_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%D8%AF%D8%B1_%D 9%84%D9%88%DA%A9%D8%A7%D9%84_%D8%A8%D8%A7_XAMPP)

با توجه به کنترل پلن هاست خود آموزش مربوطه را ببینید و دیتابیس خود را ایجاد کنید

یا علی