توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اعلام نظر روی مطالب
m.hossein
10-07-2011, 11:01 AM
سلام.... می خواهم بازدیدکنندگان سایت بتوانند روی هر مطلب نظرشان را اعلام نمایند...چطور می تونم این امکان را ایجاد کنم؟؟؟؟ خود جوملا دارد یا ماژول خاصی باید دانلود کنم؟؟چه ماژولی؟؟؟لینک بدهید ممنون میشوم
safajuy
10-07-2011, 11:43 AM
سلام
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
نمونه فارسيش هم udjacomment (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)هست كه از بخش دانلود جوملا فارسي مي تونيد بگيريد
موفق باشيد
m.hossein
10-07-2011, 06:46 PM
سلام از udjcomment استفاده کردم این خطا را می دهد...
Fatal error: Call to undefined function checkdnsrr() in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 115
چرا؟چکار کنم رفع شود؟
m.hossein
10-07-2011, 07:47 PM
سلام از udjcomment در سایت انگلیسی هم استفاده کردم این خطا را می دهد...
Fatal error: Call to undefined function checkdnsrr() in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 155
safajuy
10-08-2011, 04:52 AM
سلام
اين افزونه شامل ماژول و كامپوننت هست
از نصب هر دو مورد اطمينان حاصل كنيد
موفق باشيد
m.hossein
10-08-2011, 08:37 AM
از همین سایت که گرفتم 2 تا بود هم کامپوننت هم ماژول که جفتشو نصب کردم ...ماژول را تنظیماتش را درست کردم اما کامپوننت را تغییری ندادم و فقط نصب کردم...از سایت انگلیسی هم کامپوننت را مه نصب کردم خودش یک ماژول ایجاد کرده بود و ماژول را تنظیم کردم کامپوننت را نه فقط نصب کردم... نمی دونم چرا این مشکل را می دهد!!!اشکال از چیه؟
safajuy
10-08-2011, 08:46 AM
سايت بالا نمياد و فقط پيغام ظاهر ميشه يا اينكه فقط پيغام رو مي بينيد؟
m.hossein
10-08-2011, 11:23 AM
منظورتونو نفهمیدم... کامپوننت و ماژول تنظیم شده و ماژول در پایین هر مطلب نمایش داده میشود ... اسم و ایمیل و نظر را می نویسم وقتی روی دکمه سابمیت کلیک می کنم در یک صفحه سفید این پیغام را می بینم
poonoodi
10-08-2011, 02:11 PM
چرا از جی کامنت استفاده نمیکنید ؟
به نظرم بهترین کامپوننت حال حاضر در مورد ایجاد سیستم نظرات jcomment باشه
m.hossein
10-08-2011, 05:13 PM
دوستان اگر در مورد مشکل بالا راه حل ارائه فرمایند ممنون میشم...در ضمن دوست عزیز جی کامنت نسخه فارسی داره که بی نقص باشه؟؟؟لینکهای مربوط را قرار بدهید لطفاً(فارسی اگر نبود انگلیسی خیلی ممنون)...یه توضیح مختصری هم در مورد استفاده بدهید که دیگه نور علی نور میشه ...خیلی متشکر از همه
poonoodi
10-08-2011, 05:45 PM
دوست عزیز این کامپوننت کاملا فارسی شده است و دمو هم اگر خواستی برین سایت خودم و ببینید
بابت لینک هم اگر یه سرچ بکنید نسخه های مختلفش رو میتونتید پیدا کنید
و اگر هم پیدا نشد من درخدمتم بگین براتون نسخه خدوم رو اپلود کنم
موفق باشید
m.hossein
10-08-2011, 09:04 PM
گشتم یا برای 1.5 بود یا پیدا نشد یا خوب نبود...ممنون میشم لطف کنید برای خودتون را بگذارید...جوملا 1.7 هستم...متشکر
safajuy
10-09-2011, 04:22 AM
جي كامنت هنوز براي 1.7 آماده نشده
از اين مورد هم مي تونيد استفاده كنيد
پلاگين هم داره و بايد نصب بشه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشيد
m.hossein
10-13-2011, 09:28 PM
نسخه فارسی در این زمینه نداریم؟؟؟؟که خوب باشه و کار کنه ؟؟؟ متشکر
safajuy
10-14-2011, 06:45 AM
سلام
فكر نكنم كامنت گذاري روي مطالب نياز به ترجمه ي خاصي باشه
فقط تو محيط كاربري چهار تا كلمه بايد فارسي بشه كه كار سختي نيست و با كمترين دانش ترجمه شدنيه
موفق باشيد
m.hossein
10-14-2011, 01:05 PM
joocomment را استفاده کردم اما خوب نبود و خوشم نیامد ... اگر دوستان افزونه خوبی میشناسند ممنونم میشم معرفی کنند اگر فارسی باشد و برای جوملا 1.7 که خیلی عالی می شود...ممنون
safajuy
10-14-2011, 02:45 PM
تنها موردي كه باقي مي مونه و فارسي هست اين گزينه ست:
موفق باشيد
m.hossein
10-15-2011, 09:15 PM
این مورد که گفتید یک پلاگین هست ...نصب کردم و فعال کردم هیچ اتفاق خاصی نیفتاد!!!کاری هست که انجام نداده باشم ؟؟؟چه کار باید بکنم ؟؟؟(من پلاگین را دانلود نصب و فعال کردم همین!!)متشکر
safajuy
10-16-2011, 10:36 AM
يك پلاگين نيست و چندين پلاگين داره(حتي براي CB)
ماژول و كامپوننت هم داره.
آخرين نسخه مربوط به جوملا 1.6 بوده كه با كمي جستجو به نتيجه مي رسيديد:
m.hossein
10-23-2011, 08:47 PM
من با این موردی هم که فرمودید باز به نتیجه نرسیدم البته از این لحاظ که توی سایت من خوب کار نمیکنه... دوستان میشه یه نمونه خوب که فارسی باشه و نمایشش هم خوب باشه و درست حسابی کار کنه معرفی کنند؟؟؟ (حتی اگر امکان داره برای سایت های خودشون را !!!) متشکر
najafi613
10-24-2011, 04:51 AM
آخرین نسخه را که فارسی شده می توانید از لینک زیر دانلود کنید
من در جوملا 1.7 استفاده کردم مشکلی نداره
البته قبل از استفاده از این نسخه موارد نصب شده قبلی رو کامل حذف کنید
به همراه این کامپوننت یک پلاگین هم نصب می شود به مدیریت پلاگین ها رفته و اونو فعال کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.