PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل با کامپوننت k2

gipcenter
10-11-2011, 01:54 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
من کامپوننت فارسی کاتالوگ (k2) رو از یکی از سایتهای جوملا دالود کردم و نصب کردم و 2تا مشکل دارم

1.برای هیچکدام از مجموعه ها و مطالب عکس قرار نمی گیرد و این خیلی بده ، یعنی از تب تصویر هر تصویری رو که انتخاب می*کنم برای آن مطلب یا مجموعه تخصیص نمی*گیرد و همان تصویر پوشه پیشفرض نمایش داده می*شود.

2. بعضی مواقع بعد از پر کردن فرم یک مجموعه جدید یا مطلب جدید ذخیره میزنم کار را ذخیره میکند و به صفحه بعد که میرود هیچی نمایش نمی دهد و صفحه سفید می شود.تفاوت نمیکنه که ذخیره بزنم یا تایید
لطفا کمک کنید که خیلی گیرم
پیشاپیش متشکرم

gipcenter
10-11-2011, 03:09 PM
من یک موضوع را متوجه شدم این است که وقتی تصویر را می خواهم پیوست بدم صفحه سفید می شود

gipcenter
10-14-2011, 04:41 PM
لطفا متخصصین عزیز یک کمکی بکنید

sahama
10-14-2011, 05:01 PM
سلام
من با k2 کار نکرده ام و مطمئن هستم که دوستانی که با این افزونه کار کرده اند به شما پاسخ مناسب خواهند داد اما یه پیشنهاد اگر امکاناتی رو که می خواهید k2 به شما بدهد در جوملا 1.7 وجود داره به جای k2 و جوملا 1.5 از جوملا 1.7 استفاده کنید
این رو از اون جهت می گم که بعضی از دوستان به علت کاستی های سیستم مطالب جوملا 1.5 از این افزونه استفاده می کنند که البته تا حدود زیادی در جوملا 1.7 رفع شده
می بخشید که جواب مرتبط با سوال نبود

safajuy
10-14-2011, 05:06 PM
سلام

ليست پلاگين هاي غير فعال
+
اسكرين شات از مشكلتون

اين دو مورد رو قرار بديد تا بررسي كنيم

gipcenter
10-16-2011, 07:37 PM
با سلام
پلاگین ها که درست است و مشکلی نداره
تصاویر زیر هم که مشکل رو نمایش میده کامل
اگر لازم هست و از نظر شما مشکلی نداره یوزر و پسورد هم بصورت شخصی ارسال کنم که کامل ببینید؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اینم از صفحه دوم که هیچی نمایش نمی دهد
با تشکر

gipcenter
10-19-2011, 07:46 AM
آقا یک دستی برسونید و کمک کنید که درست بشه

mersad
10-19-2011, 08:17 AM
دروود

در هنگام قرار دادن تصویر ادرس رو به چه صورت وارد میکنید ؟
با www با بدون www این تفاوت رو لحاظ کنید
و ترجیحاً ادرس رو کامل قرار بدید بینید باز هم مشکلی هست یا خیر

لطفاً از ایجاد پست های اسپم خود داری کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

gipcenter
10-19-2011, 05:34 PM
سلام
ببخشید که پست اسپم دادم
من کجا آدرس کامل بدم؟تصاویر فقط از روی سیستم آپلود میشه بعد www کجاش داره؟

safajuy
10-19-2011, 05:48 PM
پلاگین ها که درست است و مشکلی نداره
دوست عزيز ليست پلاگين هاي غير فعال و فعال رو هم قرار بديد. تا بهتر بتونيم تشخيص بديم
(نياز به ليست پلاگينهاي هسته جوملا نيست)

موفق باشيد

gipcenter
10-20-2011, 06:25 AM
1

System - Admin Tools

[/URL]فعال

2

User - Joomla!

(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>></strong>:void(0);)فعال

3

Editor - No Editor

فعال

4

Editor - TinyMCE 2.0

فعال

5

Editor Button - Image

فعال

6

Editor Button - Pagebreak

فعال

7

Editor Button - Readmore

(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>></strong>:void(0);)فعال

8

System - Mootools Upgrade

فعال

9

Content - VOTItaly (JOOMItaly)

10

Editor - JCE

فعال

11

System - JVFramework

12

Content - Display Author Ambra Avatars

فعال

13

Content - Restrict Content to Ambra Profiles

14

Ambra User Plugin

فعال

15

Search - Virtuemart

16

Content - AlphaToolbar

فعال

17

System - NoNumber! Elements

18

Virtuemart Extended Search Plugin

فعال

19

Jom Social Registration Redirector

20

سیستم - کاتالوگ

فعال

21

جستجو - کاتالوگ

22

کاربر - کاتالوگ

فعال

23

Content - Load AcePolls

24

Search - AcePolls

فعال

25

AcePolls - AlphaUserPoints

26

AcePolls - JomSocial

فعال

27

AcePolls - Mighty Touch

28

Authentication - Joomla

فعال

29

Search - Content

30

System - SEF

فعال

31

Search - Weblinks

32

Content - Page Navigation

فعال

33

System - Debug

34

Search - Contacts

فعال

35

Search - Categories

36

Content - Rating

فعال

37

Search - Sections

38

Content - Email Cloaking

فعال

39

Content - Code Hightlighter (GeSHi)

40

Search - Newsfeeds

فعال

41

Content - Load Module

42

System - Remember Me

فعال

43

Content - Pagebreak

44

Editor - XStandard Lite 2.0

غیر فعال

45

VirtueMart Product Snapshot

(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>></strong>:void(0);)غیر فعال

46

System - Joo Recaptcha

[URL="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>></strong>:void(0);"]غیر فعال

safajuy
10-20-2011, 04:41 PM
سلام

از نسخه ي اصلي استفاده كنيد و فايل زبان رو بريزيد.
البته الان آخرين نسخه خيلي تغييرات كرده و پيشنهاد ميكنم به اين نسخه مهاجرت كنيد(در صورتي كه نسخه قديم رو نداريد)

موفق باشيد

gipcenter
10-21-2011, 09:43 AM
آقا من که دیگه مخم هنگ کرده
کلاً سایت رو پاک کردم و دوباره جوملا رو نصب کردم و بعد جدید تربن کامپوننت رو از سایت اصلی گرفتم و نصب کردم و بازم کار نکرد
رفتم روی یک سایت دیگه از یک هاست دیگه هم نصب کردم بازم کار نمی کرد.من از این کامپوننت فقط تو local جواب گرفتم
تورو خدا یک راهی جلوی پایه من بزارید.من برای راه اندازی یک هراجی و فروشگاه داخل این سایت شدیدا نیاز به یک چنین چیزی دارم

safajuy
10-21-2011, 12:22 PM
آدرس سايت رو برام خصوصي بفرستيد با اطلاعات مديريت تا بررسي كنم

gipcenter
10-22-2011, 06:19 PM
سلام آقای سفاجو
چی شد ؟ فکر میکنید امیدی هست؟میشه کاری کرد؟

gipcenter
10-23-2011, 07:23 AM
من یک موضوعی رو فهمیدم که مشکل تصاویر از آپلود نشدن آنها در پوشه مربوطه است و از آقای تهرانی که پرسیدم ایشون گفتن که پوشه ای که عکس ها داخل اون قرار میگره رو به حق دسترسی 777 تبدیل کن تا شاید درست بشه
آدرسی که تصاویر در آن ذخیره میشه public_html/media/k2/categories هستش و این کارو از پوشه اول تا پوشه آخر انجام دادم ولی باز هم جواب نداد.
پیشنهاد دیگه که شد اینه که تو لوکال تصاویر رو آپلود و کاراشو بکنم بعد منتقل کنم به روی هاست یا کاری که میشه کرد از این راحت تر اینه که تصاویر رو دستی تو پوشه مربوطه آپلود کنم بعد از دیتابیس از داخل table خودش نام عکس رو بدم
ولی خوب این کار کلا کار جالب و صحیحی نیست باز فردا یکی از کاربران سایت می خواهد یک مطلب بزارن یا مجموعه درست کنند مشکل بر می خورند و باز باید به من زنگ بزنن که برو این کارو بکن و تقریبا هیچکس قبول نمیکنه این کارو
اگر دوستان یک راه حلی بتونن برای این مشکل بدن خیلی خوب میشه و مشکل خیلی ها حل میشه

gipcenter
10-23-2011, 07:32 AM
یک موضوع دیگه که همین الان متوجه شدم
این کامپوننت تصاویری که دریافت میکه سایز عکس هارو کوچیک و نام آنها رو هم تغییر میده
ممکنه یک چیزی باشه که روی هاست اینترنتی نتونه این تغییر رو انجام بده؟
تمام عکس ها عرض آنها 100 است و طول آنها نسبت به عکس متغیر است.

gipcenter
10-26-2011, 05:52 AM
من هنوز کماکان هر روز سایت رو چک میکنم که شاید یکی از دوستان بخواهد اطلاعاتشو در اختیار ما قرار بده

meysam_h66
01-07-2012, 04:58 PM
سلام من از k2 2.4.1 استفاده می کنم مشکلی که دارم اینه که در برخی از صفاحات لیست کردن ایتم ها مطابق با تگ، ماژول پوزیشن left جاش تغییر می کنه و میاد پایین وسط صفحه، بعضی از صفحه های تگ این ایرادو دارن و بعضی ها این مشکلو ندارن نمی دونم ایراد از چیه، کسی نظری نداره؟

صفحه دارای مشکل (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

صفحه بدون مشکل (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)