توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال اجرای ناقص قالب!
headway
10-11-2011, 11:19 PM
با سلام،
من هر چی قالب به غیر از قالبهای پیش فرض که به درستی اجرا میشه نصب میکنم ناقص اجرا میشه، بدون منو، لاگین، سرچ و...
:(
vahid.exe
10-12-2011, 12:33 AM
سلام
موقعیت های قالب ها فرق میکنن واسه همین این مواردی که گفتید تو قالب جدید که نصب می کنید نمایش داده نمی شوند . شما باید ماژول های منوها ، لاگین و سرچ رو در موقعیت های همون قالب جدیدی که نصب می کنید فعال کنید تا نمایش داده شوند .
برای اینکه موقعیت ها رو در جوملا 1.7 مشاهده کنید وارد مدیریت قالب ها شوید و روی انتخابها کلیک کنید و از تب قالب گزینه " پیش نمایش موقعیت ماژول ها " را روی بلی تنظیم کنید سپس tp=1? را به انتخای آدرس سایتتون در نوار آدرس مرورگر اضاف کنید تا موقعیت ها رو ببینید .
موفق باشید
headway
10-12-2011, 10:22 AM
مشکل اینجاست موقعیتهای ماژولها رو هم که تغییر میدم، هیچ تغییری بوجود نمیاد!
جالب اینجاست یکی از قالبها موقع دیدن موقعیتها منوش ظاهر میشه ولی در حالت عادی خیر:(
sahama
10-12-2011, 04:40 PM
با سلام
در بخش مدیریت قالب ها و دکمه انتخابها کلیک کنید و در کادر ظاهر شده "پیش نمایش موقعیت ماژول ها" رو فعال کنید
حالا با این آدرس موقعیت های قالب خودتون رو ببینید
youtsitename.com/?tp=1
حالا ماژول ها رو ر این موقعیت ها منتشر کنید
headway
10-13-2011, 09:07 PM
با عرض سلامی دوباره...
هر کاری میکنم نمیشه، من تو کار با جوملا تازه واردم، اگه میشه آموزش کاملتری بذارید.
mersad
10-13-2011, 10:45 PM
دروود
ابتدا کتاب جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)رو مطالعه کنید
سپس مطالب دانشنامه جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C) رو مطالعه کنید
تا حد بسیار زیادی نیاز های شما بر طرف خواهد شد
شاد و سلامت در پناه ایزد
rezajon4631
10-16-2011, 07:08 AM
سلام
اين error براي چي هستش
JFTP: :store: پاسخ بد
هشدار: انتقال ناموفق فایل!
sahama
10-16-2011, 03:25 PM
سلام
اين error براي چي هستش
JFTP: :store: پاسخ بد
هشدار: انتقال ناموفق فایل!
دوست عزیز قوانین رو مطالعه کرده و سوالات جدید خود را که به موضوع تاپیک مرتبط نیست در تاپیک جدید مطرح کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.