PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در بخش مدیریت جوملا

sashadianati
10-12-2011, 08:18 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
چرا مدیریت لوکال جوملا من این شکل هستش بعد از نصب؟؟؟؟؟؟؟ جدیدترین wampserver رو نصب کردم جملا 1.7 هم همینطور. برروی ویندوز 7 ؟مشکل کجاست و چطوری رفع اش کنم خواهش میکنم کمک کنید. تصور رو هم لینکش رو گذلشتم.
با تشکر:painting::painting:

sashadianati
10-12-2011, 04:07 PM
واقعا یکی نیست جوابش رو بدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sahama
10-12-2011, 04:57 PM
سلام
از مدیر هاستتون بخواهید تا مایش پیام های خطا رو برای هاست شما غیر فعال کنه
اگر سایت شما غیر از نمایش این پیام های اضافی مشکل دیگه ای نداشته باشه این متون چیز خاصی نیستند

محمود مراديان
10-12-2011, 07:32 PM
سلام.
دوست خوبمون sahama متوجه این مساله نشدن که گفتید سایتتون لوکاله.
اگه از wamp استفاده میکنید روی آیکون wamp در حال اجرا کلیک نمایید و از منوی php به قسمت php settings برید و display error رو غیر فعال کنید.
یا علی

sashadianati
10-13-2011, 11:47 AM
محمود جان یه دنیا ممنون.واقعا مشکلم حل شد با راهنمایی شما.متشکرم دوست خوبم

محمود مراديان
10-13-2011, 07:11 PM
خواهش میکنم دوست عزیز.

در رابطه با این مطلب که گفتید

واقعا یکی نیست جوابش رو بدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید عرض کنم مدیران این سایت (تیم جوملای فارسی یا همان مامبولرن) از اوایل انتشار مامبو تا کنون در این زمینه فعالیت میکنن و همواره در حال زحمت کشیدن هستن و بدون هیچگونه منتی همواره ما تازه کاران رو یاری کردن.. مطمئنا اگر ما اعضای سایت در مورد مطلبی اطلاعات نداشته باشیم اعضای تیم جوابگوی سوالات شما هستن. بنابرین برای دریافت جواب سوال خود صبور باشید.
در پناه حق.