توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست نصب سئو سایت
reza_aliyar
10-12-2011, 09:43 AM
سلام می خواستم یکی سئو سایت منو نصب کنه راستش همه فایل های تنظیم سئو رو خوندم اما نتونستم نصب کنم یکی هم پیدا شد گفت بده نصب کنم دادم نتونست لطفا یکی از بچه ها که وارد هست کمکم کنه و نصب کنه :idk:
picasaeng
10-12-2011, 10:01 AM
سلام می خواستم یکی سئو سایت منو نصب کنه راستش همه فایل های تنظیم سئو رو خوندم اما نتونستم نصب کنم یکی هم پیدا شد گفت بده نصب کنم دادم نتونست لطفا یکی از بچه ها که وارد هست کمکم کنه و نصب کنه :idk: مرحله یکم (هاست لینوکس دارید؟) : فایل htaccess.txt رو به .htaccess تغغیر نام دهید یه فایل بدون پسوند خواهد بود و اون رو رو هاست آپ کنید مرحله دوم : در تنظیمات سئو همه رو بله برن البته میتونی افزودن پسوند به آدرس ها رو خیر هم بزنید (مشکلی پیش نمیاد)
picasaeng
10-12-2011, 10:09 AM
مرحله یکم (هاست لینوکس دارید؟) : فایل htaccess.txt رو به .htaccess تغغیر نام دهید یه فایل بدون پسوند خواهد بود و اون رو رو هاست آپ کنید مرحله دوم : در تنظیمات سئو همه رو بله برن البته میتونی افزودن پسوند به آدرس ها رو خیر هم بزنید (مشکلی پیش نمیاد) اگه کمک خواستید اطلاع بدید picasa.eng@gmail.com
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.