توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دیدن حالت offline
با سلام
چگونه میشه حالت offline سایت را بدون رفتن به حالت غیرفعال دید؟
موفق باشید
firoozmandan
12-26-2006, 11:44 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سلام
البته اين روش رو براي مامبو 4.5.3 نوشتيم .
كه ميتونيد با قدري تغيير روي مامبو 4.6.1 هم پيادش كنيد
يا علي
javad583
12-26-2006, 11:45 AM
کاری نداره، مثلا حالت آفلاین سایت من اینه : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و يا <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
بصورت کلی : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
firoozmandan
12-26-2006, 11:50 AM
جواد منظور نويد اين نبود .
به عنوان مثال شما مدير سايت هستي و ميخوايي تغييراتي در سايت اعمال كني . سايت رو OFFLINE ميكني . بعد از هر مرحله تغيير دوست داري ببيني چطوري شده و سايت رو ببيني . در حال عادي بايد سايت رو از حالت آفلاين خارج كني و ببيني كه در صورتي كه سايت مشكل داشته باشه ممكن هست يوزر هم ببينه اما اگر بخوايي تو كه فقط مدير سايت هستي ببيني ولي براي يوزر همون صفحه آفلاين باز بشه بايد از روشي كه گفتم استفاده بشه
يا علي
من می خوام فقط حالت offline را ببینم بدون اینکه سایتم را offline کنم
مال من این پیغامو میده :
Direct Access to this location is not allowed.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.