توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Google +1
niusha_behzad
10-13-2011, 06:30 PM
من میخوام
google +1
رو تو سایتم اضافه کنم که هرکی روش کلیک کرد یک امتیاز به ساید من داده بشه لطفا راهنماییم کنید مانند همین که رویه جوملا فارسی هستش
vahid.exe
10-13-2011, 06:43 PM
سلام . از ماژول گوگل پلاس استفاده کنید و به راحتی این امکان رو ایجاد کنید
این افزونه دارای چند طرح بندی پیش فرض برای دکمه ی افزودن امتیاز است که از طریق مدیریت ماژول قابل انتخاب است.
نسخه فارسی شده را از اینجا دانلود کنید : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اینم دانلود نسخه اصلی از سایت سازنده : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید
leila.agh
12-07-2011, 11:40 AM
سلام دوستان من این نسخه را نصب کردم اما نمی دونم باید در آدرس صفحه گوگل چه آدرسی بنویسم؟
a6543210
02-16-2012, 09:00 AM
منم سوالم همینه!!!
سلام دوستان من این نسخه را نصب کردم اما نمی دونم باید در آدرس صفحه گوگل چه آدرسی بنویسم؟
shmata
02-16-2012, 11:14 AM
از این پلاگین (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) استفاده کنید و برای استفاده ابتدا باید پلاگین را فعال کنید و بعد در مدیریت مطالب در هر مطلبی که میخواهید
{ plusone }
اضافه کنید.
a6543210
02-16-2012, 06:50 PM
آقای shamata
در قسمت پلاگین ، پلاگین Content - Google +1 Button اضافه شده و این متن { plusone } رو وقتی اضافه می کنم هیچ تغییری دیده نمی شه و همین { plusone } دیده می شه تو متن.
parsnest
02-16-2012, 08:12 PM
آقای shamata
در قسمت پلاگین ، پلاگین Content - Google +1 Button اضافه شده و این متن { plusone } رو وقتی اضافه می کنم هیچ تغییری دیده نمی شه و همین { plusone } دیده می شه تو متن.
دوستان عزیز
به تازگی یکی از شرکت های بزرگ ماژولی رو برای گوگل پلاس طراحی و انتشار داده که امکانات بسیار جالبی داره و میتونید از اون استفاده کنید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
راه دیگر و جدا از جوملا استفاده از کد زیر در ایندکس قالبتون هست، با استفاده از این کد میتونید هرجایی که دلتون میخواد آیکون گوگل پلاس رو نمایش بدید :
<script type="text/javascript" src="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>">{lang: 'fa'}</script>
<style type="text/css">
.gplus {border-radius: 8px 8px 8px 8px;direction: rtl;font-family: Tahoma,Geneva,sans-serif;font-size: 11px;line-height: 22px;margin-bottom: 32px;margin-left: 21px;padding: 4px 10px 5px 35px;}
</style>
<div class="gplus" style="left: 27px;position: absolute;right: 749px;top: 20px; z-index: 1000;">
<center> <g:plusone size="medium" annotation="none"></g:plusone></center> </div>
dr_farshid2002
02-18-2012, 02:40 PM
آقای shamata
عزیز دلم - در قسمتی که میخواهی متنی را تایپ کنی - بالای متن ( قسمتی هست که مثل نرم افزار word آیکن های مختلف داره در 4 ردیف - پایین ترین ردیف و اونجایی که قیچی (cut ) هست - آیکن شماره 10 مثل یک (مربع با یک + ) هست که بهش میگن tag -
یک تگ اضافه کن و درون اون این متن { plusone } رو اضافه می کنی
عاشقتم خدا
shmata
02-18-2012, 06:32 PM
آقای shamata
به خاطر اینه که از مدیریت پلاگینها این پلاگین را فعال نکردید
اول باید فعالش کنید و بعد ازش استفاده کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.