PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هشدار قبل از ورود به صفحه

m.hossein
10-13-2011, 09:55 PM
در سایت از یک ماژول که فکر کنم فلش هست و عکس را نشان می دهد استفاده کرده ام ... قبل از اینکه صفحه سایت باز شود این پیغام را می دهد
This page requires AC_RunActiveContent.js.
چرا؟؟؟این یعنی چی؟؟؟
و اینکه این ماژول قبلا خوب کار می کرد یعنی سریع زمانی که برای نمایش هز عکس تنظیم کرده بودم شروع و تمام می شد و عکس بعدی می آمد اما الان خیلی کند شده و یک دایره هست که به نشانه پر شدن زمان هر عکس می چرخه اون دایره خیلی کند حرکت می کننه تا پر شه و گیر داره وسطش هی... چرا اینطوری میشه ؟؟؟
ممنون

mersad
10-13-2011, 10:31 PM
دروود

ادرس سایت رو قرار بدید !
نام ماژول رو هم ذکر کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

m.hossein
10-14-2011, 12:03 PM
زوی لوکال کار میکنم...اسم ماژول: XML/SWF Dreamwork Gallery

mersad
10-14-2011, 12:40 PM
این مورد فلش هست
در تنظیمات احتمالاً مشکلی هست که با این ارر برخورد میکنید
و کلاً موارد فلش مقداری دیر لود میشن و سرعت سایت رو پائین میارن
پیشنهاد میکنم از چنین مواردی استفاده نکنید
از موارد مشابه دیگری استفاده کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

m.hossein
10-14-2011, 01:31 PM
در یک سایت دیگر از این مورد استفاده کرده بودم مشکلی نبود اما نمی دونم الان چرا این خطا را می دهد؟؟؟
مشکل دیر لود شدن مثل اینکه حل شده...!!!
منظورتون از موارد مشابه دیگر چی هست ؟

mersad
10-14-2011, 01:53 PM
ممکن هست با یکی از افزونه های که در حال حاضر نصب دارید تداخل داشته باشه ببینید چه افزونه های نصب دارید!
نمونه های مشابه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
پیشنهاد میکنم از موارد فلشی استفاده نکنید
از این موارد استفاده کنید :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

شاد و سلامت در پناه ایزد

m.hossein
10-16-2011, 06:57 AM
این مورد نمایش تصویر که گفتید را دیدم ، اکثراً یا پولی بودند یا در سایت من خطا داشتند و به درد نمی خوردند...
من یه موردی می خواهم که عکس ها را نمایش بدهد و اینکه بتواند برای هر عکس توضیحی نوشت روی آن عکس
دقیقاً می تونید معرفی کنید به عنوان نمونه؟؟؟اگر از غیر سایت افزونه های جوملا هم باشد بد نیست چون من همه آنها را بررسی کردم
متشکر