توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود مامبو
web1362
12-26-2006, 03:49 PM
سلام
من تازه می خواهم با مامبو کار کنم
میشه به من بگین مامبو فارسی را از کجا باید دانلود کنم
از سایت مامبو لرن که دانلود کردم بعد که دانلود تموم شد روی اون فایل که کلیک کردم رفت یه یک آدرس من نمی دونم باید چه کار کنم اگر ممکن است به من کمک کنید
:) ;) ;D :)
لینک دانلود مشکل نداره
دوباره سعی نمایید
با جستجو در تالار لینک های مستقیم پیدا می کنید
web1362
12-26-2006, 04:11 PM
اگه ممکن است لینک دانلود مامبو فارسی را برای من در اینجا بده
چون من تازه اینجا اومدم و درست بلد نیستم
اینم لینک دانلود:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
web1362
12-26-2006, 04:38 PM
وقتی اون را دانلود میکنم
به شکل زیر است :
چرا این طوریه باید چه کار کنم
iransbs
12-26-2006, 04:43 PM
دوست عزیز همان طور که می توانید مامبو یک نرم افزار مدیریت محتوا می باشد و با زبان PHP نوشته شده
این فایل را می توانید با برنامه هایی مثل winrar ، winace و ... باز کنید.
توجه داشته باشید برای اجرا مامبو نیاز به یک سرور یا سرورلوکال دارید
برای راه اندازی سرور لوکال می توانید به آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> بروید
موفق و پیروز باشید
یا علی
برای اینکه شما وارد نیستید از نزم افزاهایی همچون
appserv و wamps استفاده نمایید.
موفق باشید
فایل tar متعلق به linux است که نیاز به winrar دارد
abtin
12-26-2006, 05:57 PM
ورودتون رو به انجمن مامبولرن تبریک می گم !
پیشنهاد می کنم برای درک بهتر از مامبو حتما سر به آموزش های مامبولرن بزنید ! : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
web1362
12-26-2006, 09:31 PM
ممنون که من را راهنمائی کردید
:) ;) ;D :)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.