توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پخش فایل در سایت
bahmansadeghi
10-16-2011, 03:28 PM
سلام
من فایل صوتی و تصویری رو میخوام در سایت بگذارم
منتها فایل ها در هاست من نیستند و در فضای دیگری است.
می خوام وقتی کاربری روی فایل کلیک می کنه هم امکان دانلودش باشه از سایت با استفاده از دانلود منجر یا نرم افزار های مشابه و هم پخش بشه
برای این منظور باید چی کار کنم؟
چه افزونه ای استفاده کنم
با تشکر
sahama
10-16-2011, 03:48 PM
فکر کنم باید دو مسیر متفاوت رو همزمان طی کنید
یکی برای گذاشتن لینک دانلود و یکی هم برای افزودن پخش فایل صوتی یا توصویری مورد نظر در سایت
مورد اول رو هم می تونید لینک مستقیم بدهید که راحت تره و به نظرم می رسه که بهتر هم باشه گرچه افزونه هایی مانند اتچمنت هم تا حدود بسیار خوبی این کار رو برای شما انجام می دهند
مورد دوم هم افزونه هایی برای اینکار وجود داره که عموده اونها رو در این لینک می تونید ببینید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مهدی.
10-16-2011, 03:49 PM
سلام
افزونه ای نیاز ندارید ! تنها کافیست لینک فایلها را در مطالب خود قرار بدید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
bahmansadeghi
10-17-2011, 03:41 PM
سلام و تشكر از جواب دوستان
اما دو تا مشكل ديگه
sahama (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) اون افزونه ها كه مي گي پولي هست كه ، مجاني نيست؟ پعد كردت مي خواد؟ روي هاست خودم نمي تونم بزارم چون حجمش زياده عزيز
مهدي:
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
vahid.exe
10-17-2011, 04:04 PM
سلام ، از پلاگین allvideo استفاده کنید !
هم رایگان و هم فارسی هست و با یه سرچ کوچولو در نت پیداش می کنید .
میتونید لینک فایلی رو که در یه سایت دیگه وجودداره رو به پلاگین بدید تا اونو داخل سایت خودتون نمایش بده و امکان دانلود هم وجود داره
مهدی.
10-18-2011, 04:28 PM
دوست عزیز شما میخواهید فایلهاتون رو در صفحات برای دانلود قرار بدید ! نه برای تماشا و یا ... . تنها کافیست آدرس فایلها را در محتوای خود قرار بدید و لینک کنید ! بدون نیاز به هیچ افزونه خاصی !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
bahmansadeghi
10-18-2011, 07:45 PM
سلام مجدد
نه راستش من چون سايتم اموزشي هست مي خوام نمايش هم داده بشه
براي نمايش عكس هم مي خوام همين كار رو بكنم يعني عكس چاي ديگه بزارم اما در سايتم نمايش داده بشه
براي اين مورد هم منو راهنمايي كنيد
ممنونم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.