توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال استفاده از جوملا در محیط لوکال
thehero
10-17-2011, 01:38 PM
سلام دوستان...من به تازگی با جوملا فارسی آشنا شده ام. یه سوال داشتم:می خواستم بدونم چه جوری می تونم با جوملا یه سایت درست کنم که در محدوده لوکال بشه ازش استفاده کرد. مثلا ده تا کامپیوتر در یک شبکه لوکال داریم. برای هر کدوم از این کاربر ها یه محدود دسترسی تعریف کنیم (مثلا فقط کامپیوتر شماره 2 بتونه به یه قسمت خاص وارد بشه یا بتونه مطلبی تو سایت بنویسه) و تمام این ده کامپیوتر بتونن به این سایت دسترسی داشته باشند (نه این که جوملا رو روی سرور آپلود کنیم و همه از طریق اینترنت بهش دسترسی داشته باشند). در حال حاضر خودم جوملا فارسی 1.7 رو بصورت لوکال روی کامپیوتر خودم نصب کرده ام. حالا اگه یه کامپیوتر دیگه رو با مال خودم شبکه کنم و اون کامپیوتر دوم تو مرورگر خودش آی پی منو وارد کنه آیا وارد جوملا می شه؟!ببخشید اگه سوالم واضح نیست و ببخشید اگه سوالم رو جای درستی مطرح نکردم (راستش جای درست ارسال سوالمو پیدا نکردم)مرسی از همتون....
mersad
10-17-2011, 02:37 PM
دروود
در جوملا 1.7 شما با ایجاد گروه های کاربری میتونید این مشکل رو حل کنید
سطح دسترسی در جوملا 1.6 و جوملا 1.7 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %DB%8C%D9%86_%D8%B3%D8%B7%D9%88%D8%AD_%D8%AF%D8%B3 %D8%AA%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%88 %D9%85%D9%84%D8%A7_1.6)
شاد و سلامت در پناه ایزد
thehero
10-18-2011, 02:32 PM
دروود
در جوملا 1.7 شما با ایجاد گروه های کاربری میتونید این مشکل رو حل کنید
سطح دسترسی در جوملا 1.6 و جوملا 1.7 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>آموزش:_تعیین_سطوح_دسترسی_در_ جوملا_1.6)
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام... بابت راهنماییتون ممنونم.
اما من جواب سوال دومم رو نگرفتم. اصلا امکان این هست که با جوملا یه شبکه داخلی بوجود بیاریم؟ یعنی سایت روی یه کامپیوتر باشه و بقیه کاربرا از کامپیوترهای دیگه که با اون کامپیوتر اصلی در یک شبکه لوکال هستن هم بتونن به سایت ما دسترسی داشته باشند؟!
mersad
10-18-2011, 02:37 PM
بله
کافی هست به هم متصل باشند
در این مورد تاپیک جدید ایجاد کنید و ...
شاد و سلامت در پناه ایزد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.