PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آزمون برگذار كردن در سايت

bahmansadeghi
10-17-2011, 05:22 PM
سلام دوستان
من مي خوام در سايتم آزمون برگذار كنم
به صورتي كه سئوالات چند گزينه اي مطرح گردد و فرد بتواند تيك بزند و بعد از اون به صورت خودكار نتيجه آ*زمون به كاربرگفته بشه

حالا اگر به جاي سئوالات چند گزينه اي ، سئوال جا خالي مطرح شد ،براي اين مسئله نيز كاري مي شود در سايت كرد؟
سايت من يك سايت آموزشي است
ممنونم

sahama
10-17-2011, 07:01 PM
سلام
برای این کار افزونه هایی وجود دارد که می توانید آنها رو در لینک زیر ببینید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

محمد محسنی
10-17-2011, 07:02 PM
سلام

شما از سیستم خاصی استفاده میکنید؟

bahmansadeghi
10-18-2011, 07:27 AM
سلام
جناب محمد محسني سئوالتون رو متوجه نشدم ؟

محمد محسنی
10-18-2011, 09:24 AM
سلام
منظورم این بود شما از افزونه خاصی استفاده میکنید؟ و یا اینکه دنبال افزونه هستید تا به شما معرفی شود؟

bahmansadeghi
10-18-2011, 07:47 PM
من دنبال افزونه هستم ترجيحا رايگان
معمولا افزونه هاي اموزشي به cms معروفند اگر اشتباه نكنم مخففش رو ،دقيق يادم نمي ياد قبلا يك مقاله اي خوندم درموردش

sahama
10-18-2011, 09:18 PM
سلام
سیسستم مودل اختصاصا برای موارد آموزشی ساخته شده ولی خیلی از نیاز ها رو برطرف نمی کنه
شما ابتدا باید ببینید چ نیازهایی دارید و بعد نیازهاتون رو با سیستم های موجود مقایسه کنید
2 تا لینک هم که قبلا به شما داده ام بعضی از سیستم هایی رو که بصورت افزونه روی جوملا نصب می شه معرفی کرده است

Sajad DP
10-18-2011, 10:14 PM
یک بار هم آزمون ساز تستا (testa ) رو امتحان کنید شاید به درد خورد
با یک پنجره آی فریم هم میشه داخل جوملا اوردش