ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل اسلایدشو

mis.shafiee
10-18-2011, 01:22 PM
سلام
خسته نباشید .در سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> گالری تصویری که دقیقا زیر منو قرارگرفته است تصاویرم را نشان نی دهد.در حالی که وقت از خود جوملا login میشوم و user,pass وارد می کنم و پیش نمایش را می زنم عکسهایم نشان داده میشود.وقتی وارد مدیریت این ماژول یا هر ماژول دیگری میشوم error زیر نمایش داده میشود.
XML Parsing Error at 6:9. Error 4: not well-formed (invalid token)
لطفا راهنمایی کنید.

mersad
10-18-2011, 02:22 PM
دروود

سایت شما به خوبی نمایش داده میشود !
کش و هیستوری رو خالی کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

mis.shafiee
10-19-2011, 05:19 AM
دقیقا زیر منو ،تصاویر من نمایش داده نمی شود و به صورت مربع های قرمز رنگ است.لطفا راهنمایی کنید.

sahama
10-19-2011, 05:42 AM
سلام
دوست عزیز این عکس ها برای من هم به طور کامل نمایش داده می شه
احتمال زیاد مشکل باید از سمت سیستم شما باشه و از سایت نیست

mis.shafiee
10-19-2011, 06:08 AM
واقعا شرمنده. من لینک را اشتباهی قرار داده بودم. میشه لینک زیر را دستی وارد کنید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ممنونم

sahama
10-19-2011, 06:31 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mis.shafiee
10-19-2011, 06:49 AM
من لینک تصویر سایتم را قرار می دهم :
فلش پلیر هم روی سیستمم نصب است.
اگه میشه میشه شما لینکی که براتون قرار دادم(norealborz.com) را به صورت دستی وارد کنید.
ممنونم

mersad
10-19-2011, 07:11 AM
تفوتی نداره !
باز هم مشکلی دیده نشد !

از چه مرورگری استفاده میکنید ؟
قالب سایت شما با ie 6 مشکل داره ولی تمامی تصاویر و ماژ<ل ها نمایش داده میشوند !

شاد و سلامت در پناه ایزد

mis.shafiee
10-19-2011, 07:15 AM
شما اگه لینک تصویری که براتون قرار داده ام ( <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)را دیده باشید متوجه مشکل من باید شده باشید. من سایتم را با firefox ورژن 3.6.23 و با ie 9 دیدم و روی هر دو تصاویرم نمایش داده نمیشود.

mersad
10-19-2011, 08:21 AM
احتمال زیاد مشکل باید از سمت سیستم شما باشه و از سایت نیست

با 3تا مرورگر تست شد و مشکلی نداشت
در ضمن مرورگر خودتون رو هم ارتقا بدید به اخرین ورژن

شاد و سلامت در پناه ایزد

nastaran.t
11-03-2011, 10:53 AM
برای منم هیچ مشکلی نداشت. شاید مشکل شما از فلش پلیر باشد. یه خواهش اگه میشه لینک دانلود این گالری تصویری یا اسم اون رو بزارید. مرسی.