PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد لینک به مطلب

soheiloo
10-20-2011, 01:59 PM
سلام دوستان
من می خواهم مثل سایت datagostar.com یه لینک شماره حساب بسازم بعد که روش کلیک میشه بره یه صفحه دیگه که شماره حساب ها داخلش هست.چیکار باید بکنم؟

safajuy
10-20-2011, 04:27 PM
سلام

مي تونيد بصورت html بسازيد و بياريدش تو جوملا.
يا اگه حرفه اي هستيد براش Css بنويسيد و با مطالب خود جوملا بسازيد

موفق باشيد

soheiloo
10-20-2011, 05:41 PM
در واقه من شماره حساب ها رو به صورت مطالب منتشر کردم. و در قسمت ماژول ها می خواهم به این مطلب ( شبیه جایی که در منو یک مطالب خاص رو کنتشر می کنیم) لینک کنم.

safajuy
10-20-2011, 05:45 PM
سلام
ميشه تصويري رو كه مد نظرتون هست رو بذاريد؟
موفق باشيد

soheiloo
10-21-2011, 07:15 AM
دقیقا شبیه صفحه درباره ما. چطوری یه صفحه منتشر می کنیم . دقیقا شبیه همین اما اینبار در ماژول ها

safajuy
10-21-2011, 01:04 PM
شما كجا رو ميگيد؟
كدوم ماژول؟
يه عكس بگيريد و نشونش بديد كجا رو منظورتونه.
من فقط اين صفحه رو ديدم كه شماره حساب داشت:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
همين رو منظورتونه؟

soheiloo
10-21-2011, 05:19 PM
سلام دوست عزیز
من داخل مدیریت ماژول ها یک ماژول دستی از نوع html ایجاد کردم. بعد اسم سه بانک رو نوشتم مثل عکس زیر:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
خوب. حالا دقیقا مثل سایت datagostar که شما هم بهش اشاره کردید ، می خواهم کاربر روی هر کدوم از لینک های عکس ، مثلا روی بانک ملی کلیک کرد ، بره داخل صفحه ای که داخل شماره حساب های بانکها رو نوشتم. دقیقا مثل سایت datagostar . که این سایت روی صفحه اصلی یک لینک شماره حساب داره که روش کلیک کنی میری داخل یه صفحه دیگه که داخلش شماره حساب ها قرار داره.
متوجه منظورم شدید؟

soheiloo
10-24-2011, 02:05 PM
ببینید سایت جوملا صفحه اولش پایین منوهای about ,Forum.... داره. منم دقیقا مثل همین می خواهم. خود جوملا چیکار کرده؟

safajuy
10-24-2011, 04:51 PM
خوب اين رو با hyperlink ايجاد كنيد
با استفاده از لينك داركردن متون ميتونيد همچين امكاني رو اضافه كنيد.
چيز خاصي نداره

موفق باشيد

soheiloo
10-24-2011, 05:22 PM
میشه با یه مثال توضیح دهید؟
من زیاد حرفه ای نیستم. ببخشید

safajuy
10-25-2011, 06:39 PM
سلام
براي نمونه اين مثال هارو ببينيد:

<p><a href="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>">بانك ملي</a></p>
<p><a href="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>">بانك تجارت</a></p>
<p><a href="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>">بانك ملت</a></p>