PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ايجاد كاربر و امكانات كه براي كاربر نياز هست

bahmansadeghi
10-21-2011, 09:27 PM
سلام
من در سايتم نياز دارم يك كاربر ايجاد بشه ، كه بتونم براي ايميل بفرستم اون هم به صورت خودكار و پيش فرض،مثلا فلان مرحله آموزشي رو تموم كرد براي يك ميل زده بشه
بتونه كاربران ديگه رو دوست خودش اضافه كنه
و براشون پيام بفرسته
و خوب اطلاعات كاربريش و اينكه چه فعاليت هايي كرده هم ريز ثبت بشه ترجيجا مكاني غير از هاست خودم.
و حتي بتونه با دوستانش چت آنلاين بكنه كه البته اين يكي فعلا اولويت نيست واسم.

shmata
10-22-2011, 07:39 AM
برای ارسال ایمیل می توانید از همان قابلیتی که در خود جوملا گنجانده شده برای ارسال ایمیل استفاده کنید
برای ایجاد Profile های شخصی و مواردی که ذکر کردید از کامپوننت jomsocial استفاده کنید

bahmansadeghi
10-22-2011, 06:06 PM
سلام
اين كامپوننت مجاني هست يا پولي
jomsocial
ممنونم

sahama
10-22-2011, 07:08 PM
جومسوشال تجاری است ولی می تونید از افزونه های دیگری که رایگان هستند استفاده کنید مانند cb

bahmansadeghi
10-23-2011, 04:43 PM
سلام
مي شه لينك اين cb رو در جوملا extension خارجي واسم بزاريد ،ممنونم

sahama
10-23-2011, 06:26 PM
سلام
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 7aToyO3M6MzoiY2InIjt9
با این حال در بین این افزونه ها بگرد شاید موارد دیگری هم مناسب کارت پیدا کردی
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مثلا اینم به نظر می رسه بد نباشه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> WxscyI7aToyO3M6NjoiJ3dhbGwnIjt9