PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال این مشکل از کجاست همه راه ها رو رفتم

voleroma
10-23-2011, 08:28 AM
سلام اگر امکانش هست یه سرس به سایت بنده بزنید تا مشکل را راحتر درک کنید. : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
من همه حالتی رو امتحان کردم انواع uf8 را قرار دادم موقع ساختن دیتابیس و وقتی امپورد کردم هم تمامی قوانین را رعایت کردم من از مامبو استفاده میکنم بار اولم هم نیست تجربه نداشته باشم
ببینید اگر تمامی محتویات را از Ftp دانلود کنیدو از phpadmin اصلی سایتم خروجی بگیرید و بصورت لوکال روی کیس خودتان نصب کنید فونتها بدون مشکل نمایش میدهد وقتی روی سایت میرود اینجوری میشه
لطفا کمکم کنید . ممنونم از راهنماییتان.:cry:

mersad
10-23-2011, 09:27 AM
دروود

ادرس سایت رو درست قرار ندادید!
این اموزش رو مطالعه کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C%D8%AA_%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84_%D8%AC%D9%88% D9%85%D9%84%D8%A7_%D8%A8%D9%87_%D9%84%D9%88%DA%A9% D8%A7%D9%84

شاد و سلامت در پناه ایزد

مهدی.
10-23-2011, 09:36 AM
سلام

موقع ایمپورت کردن دیتابیستون باید توجه کنید ! collation دیتابیثس مبداً و مقصد و جداول هر دو طرف باید عیناً هم باشند !

پانوشت : پیشنهاد میکنم از جوملا استفاده کنید ! شاید نتونید امکاناتی را به سایت خود اضافه کنید به خاطر استفاده از مامبو !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست