ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی سایت

pop123
10-26-2011, 10:38 AM
دوستان می خواستم بدونم می تونم با جوملا 1.7 سایتی مثل softgozar.com رو راه اندازی کنم ؟

اگر امکانش هست چه کارهایی باید انجام بدم ؟ و چه ابزاری نیاز هست ؟

این قالب مناسب این کار هست و قیمتش ؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
ممنون میشم راهنماییم کنید .

vahid.exe
10-26-2011, 04:15 PM
سلام

ببینید با جوملا امکان ایجاد هر نوع سایتی وجود داره ، فقط کافیه کمی خلاقیت داشته باشد و همچنین در چینش افزونه ها دقت کنید و حتی میتونید بهتر و قشنگ تر از سافت گذر هم طراحی کنید .

اگر میخواهید یه جورایی به سافت گذر شبیه بشه در انتخاب قالب دقت داشته باشید !

زندگیتان سپید

pop123
10-26-2011, 04:50 PM
نه نمیخوام مثل خود سافت گذر باشه .. می خوام فعالیت های داخلش مثل اون باشه شما این قالب رو تایید می کنید ا ز نظر سرعت و...جیز های دیگه شما بیشتر از من وارد هستید و من نیدونم ؟

safajuy
10-27-2011, 05:10 AM
سلام
اين قالب از نظر من مشكل لودينگ داره و سرعت هاي پاييين قادر به باز كردن سريع اون نيستند و يوزر رو اذيت ميكنه
از قالب هاي ساده تر استفاده كنيد(البته رايگان)
موفق باشيد

pop123
10-27-2011, 10:52 AM
ممنون از راهنماییتون من جستجو کردم قالب های رایگان فارسی که برای جوملا 1.7 باشه خیلی کمه و اون هایی هم هستند...بیش از حد ساده اند..

شما قالبی سراغ دارید که بتونم برای یه سایت برنامه نویسی ازش استفاده بکنم ..

ممنون میشم کمکم کنید .

safajuy
10-27-2011, 03:16 PM
براي جستجو قالبهاي راستچين (پشتيباني از زبان فارسي) اين متن رو در گوگل جستجو كنيد:
joomla rtl templates
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

موفق باشيد

pop123
10-29-2011, 10:20 AM
سلام

دوستان ممنون خیلی کمکم کردید. سپاسگذارم

یه قالب پیدا کردم که به نظرم مناسب اومد .

(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
ولی وقتی مطالب رو اضافه می کنم مطلب اول درست نمایش داده میشه اما مطلب دوم پشتش یک کادر توسی رنگ به صورت افقی ایجاد می شه . این مشکل رو که گفتم در تمامی صفحات وجود داره.

ممنون میشم راهنماییم کنید

vahid.exe
10-29-2011, 12:40 PM
سلام

لطفا دمو آنلاین از مشکلتون قرار دهید تا بررسی شود ،

زندگیتان سپید

pop123
10-29-2011, 04:22 PM

این لینک و همچنین عکس های مطلب دوم به سمت چپ رفته

mersad
10-29-2011, 04:42 PM
دروود

مدیریت > منو ها > منو اصلی > پارامتر ها
4
0
0
ستون و تعداد مطالب رو قرار بدبد

شاد و سلامت در پناه ایزد