توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل درلوکال هاست ومپ
pooya933
10-27-2011, 03:13 PM
ومپ رانصب کردم جوملاراهم اکسترکت کردم رنگ علامت نصب سفیدوزرد کنارساعت است لوکال هاست رامی زنم که جوملارانصب کنم نمی اره؟
vahid.exe
10-27-2011, 04:11 PM
سلام.
دقت کنید که باید آدرس لوکال رو با نام اون پوشه ای که جوملا رو داخلش اکسترکت کرده اید وارد کنید .
مثلا اگه شما جوملا رو در پوشه ای به نام joomla اکسترکت کرده اید باید آدرس رو اینجوری در نوار آدرس مرورگرتون وارد کنید تا عملیات نصب شروع بشه :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ولی در کل پیشنهاد میکنم برای ایجاد لوکال هاست از نرم افزار XAMPP استفاده کنید . آموزش کامل نصب این نرم افزار در دانشنامه جوملا فارسی نیز موجود هست .
زندگیتان سپید
mersad
10-27-2011, 08:04 PM
دروود
قبل از ایجاد تاپیک قوانین رو رو مطالعه کنید
1) قبل از ایجاد تاپیک جستجو کنید
2) سوال خودتون رو در انجمن مربوطه مطرح کنید
نصب جوملا 1.7 در لوکال با ومپ (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 1.7_%D8%AF%D8%B1_%D9%84%D9%88%DA%A9%D8%A7%D9%84_%D 8%A8%D8%A7_WampServer)
شاد و سلامت در پناه ایزد
ninja_ali
10-29-2011, 11:29 AM
سلام من جوملا رو به درستی نصب کردم ولی وقتی وارد قسمت admin میشوم در بالای صفحه چندین error میده که تصویرش رو میزارم . لطفا راهنمایی کنید ممنون . تعداد این error ها 11 عدد است .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
محمد محسنی
10-29-2011, 03:56 PM
دوست عزیز سلام
به انجمن جوملافارسی خوش آمدید
لطفا مشخصات سرور مجازی به همراه ورژن apache , php ,mysql را ذکر کنید.
یا حق.
ruinous
11-11-2011, 02:01 PM
سلام من نرم افزار ومپ رو نصب کردم ولی آیکن کنار ساعت از 90درجه 60درجه سفیده و 40درجه قرمز.و در مرورگر که آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رو وارد می کنم کادر محاوره ای باز میشه که ازم یوزر و پسورد میخواد. البته باید بگم که جوملا1.7 رو دانلود و اکسترکت کردم تو پوشه www . لطفا سریع راهنماییم کنید. با تشکر
torghoundy
11-11-2011, 10:55 PM
سلام من نرم افزار ومپ رو نصب کردم ولی آیکن کنار ساعت از 90درجه 60درجه سفیده و 40درجه قرمز.و در مرورگر که آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رو وارد می کنم کادر محاوره ای باز میشه که ازم یوزر و پسورد میخواد. البته باید بگم که جوملا1.7 رو دانلود و اکسترکت کردم تو پوشه www . لطفا سریع راهنماییم کنید. با تشکر
سلام
شما تنظمیات مربوط به iis رو تغییر دادید؟
ruinous
11-12-2011, 01:05 PM
سلام
من فقط iis رو نصب کردم و همون طور که تو سایت هست ومپ رو نصب کردم.
باید کارهای دیگه ای هم انجام بدم؟
torghoundy
11-12-2011, 02:51 PM
سلام
من فقط iis رو نصب کردم و همون طور که تو سایت هست ومپ رو نصب کردم.
باید کارهای دیگه ای هم انجام بدم؟
سلام
در صورتیکه نیازی به iisندارید لازم نیست نصبش کنید ، iis پورت 80 رو اشغال خواهد کرد و مانع از اجرای ومپ می شود، با حذف iis مشکل شما حل خواهد شد.
ruinous
11-12-2011, 07:42 PM
سلام
با حذف iis امکان طراحی سایت های داینامیک که وجود نداره. در این صورت که می فرمائید iis پورت 80 رو اشغال می کنه امکان نصب ومپ وجود نداره؟
البته باید بگم که من با نرم افزار دریم ویور هم کار میکنم
torghoundy
11-12-2011, 08:44 PM
سلام
برای نصب جوملا نیازی به نصب IIS نیست!
در صورتیکه IIS نصب باشه وومپ سرور هم نصب میشه اما به صورت کامل اجرا نمیشه و نمی تونید ازش استفاده کنید.
dream weaver هم ربطی به این موضوع نداره.
دوست عزیز iis اگر نصب باشه لوکال رو مال خودش میکنه iis رو غیر فعا کن . علت کندی ومپ هم همینه.
بهترین راه حل مهاجرت به xampp
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.