ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کد css

dosib
10-27-2011, 05:54 PM
آقا من يه کد css که مثلا وقتي تو هدر سايت ميذارم هدر به اندازه ماژولهايي که در اون ميذارم باز يه بسته بشه و ثابت نمونه

safajuy
10-27-2011, 06:01 PM
سلام
در صورت امكان با يك دمو يا اسكرين شات نمايش بديد. اين كاري كه گفتيد و من دست و پا شكسته متوجه شدم فقط با css امكان پذير نيست
لطفاً بيشتر توضيح بديد.

موفق باشيد

dosib
10-27-2011, 07:19 PM
ببينيد يه کدي بايد باشه که وقتي تو css استفاده ميشه يا فايل index هدر سايت انعطاف پذير باشه و به اندازه ماژول هايي که در اون نمايش داده ميشه بزرگ و کوچک بشه

safajuy
10-28-2011, 07:56 AM
سلام

توضيحاتتون كافي نيست. يكبار متن خودتون رو بخونيد

در صورت امكان با يك دمو يا اسكرين شات نمايش بديد

در ضمن ارتباط كد css رو با كامپوننت هاي جوملا نمي دونم چيه. در انتخاب انجمن بيشتر دقت كنيد

موفق باشيد

shmata
10-28-2011, 09:03 AM
ببينيد يه کدي بايد باشه که وقتي تو css استفاده ميشه يا فايل index هدر سايت انعطاف پذير باشه و به اندازه ماژول هايي که در اون نمايش داده ميشه بزرگ و کوچک بشه

برای اینکار نیاز به کد خاصی نیست در صورتی که شما برای جایگاه مورد نظر(جایی که هدر یا ماژول خاصی فعال اند) width و height نگذارید این مقدار را از عکس یا ماژولی که در آن موقعیت فعال است خواهد گرفت
solution :
در صورتی که در یک جایگاه مثلا position top یک ماژول فعال است . شما باید به کدهای css مربوط به posiotion top بروید و width و height مربوط به آن positon را حذف کنید .

dosib
10-28-2011, 03:05 PM
آقا من فايل قالب رو ميذارم فقط لطف کنيد بگيد چه تغييراتي انجام ميديد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

dosib
10-30-2011, 01:44 PM
آخر هيچ کي جواب ما رو نداد

safajuy
10-30-2011, 02:01 PM
دوست عزيز بررسي اينموارد نياز زمان داره. در ضمن شما پاسخ ما رو كامل نداديد. من گفتم با يك اسكرين شات نشون بديد كه دقيقاً منظورتون چيه. چيكار ميخواييد انجام بديد تا دوستان بهتر بتونن راهنمايي كنند. موفق باشيد

dosib
10-31-2011, 07:16 PM
دوست عزيز بررسي اينموارد نياز زمان داره. در ضمن شما پاسخ ما رو كامل نداديد. من گفتم با يك اسكرين شات نشون بديد كه دقيقاً منظورتون چيه. چيكار ميخواييد انجام بديد تا دوستان بهتر بتونن راهنمايي كنند. موفق باشيد

آقا من تو اين قالب يه هدر ثابت دارم که ميخوام با گذشتن ماژول توي اون نسبت به ارتفاع ماژول تغيير کنه که هر چي کم و زايد کردم طول و عرض رو حذف کردم درست نشد

محمد محسنی
10-31-2011, 08:39 PM
سلام

توضیحات دوستمون کامل بود

برای اینکار نیاز به کد خاصی نیست در صورتی که شما برای جایگاه مورد نظر(جایی که هدر یا ماژول خاصی فعال اند) width و height نگذارید این مقدار را از عکس یا ماژولی که در آن موقعیت فعال است خواهد گرفت
solution :
در صورتی که در یک جایگاه مثلا position top یک ماژول فعال است . شما باید به کدهای css مربوط به posiotion top بروید و width و height مربوط به آن positon را حذف کنید .

در ضمن کمی هم به این موارد توجه کنید.

با يك اسكرين شات نشون بديد كه دقيقاً منظورتون چيه. چيكار ميخواييد انجام بديد تا دوستان بهتر بتونن راهنمايي كنند. موفق باشيد

چون بررسی تمامی موارد انجمن واقعا کار سختی میباشد و نیاز به زمان دارد
لطفا کمی هم صبور باشید و همکاری لازم را انجام بدید.
در صورت امکان یک دمو بصورت آنلاین قرار بدید تا بتونیم کمکتون کنیم.

یا حق.