PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال دیتابیش 1.5به 1.7

Mahachita
10-28-2011, 12:41 AM
من می خواهم از جوملا 1.5 سایت رو به 1.7 انتقال بدهم
و قالب و کامپوننت خاصی هم ندارم که نگران کار نکردنش روی 1.7 باشم
و از اونجایی که روش مهاجرت توضیح داده شده پر دنگ و فنگه تصمیم گرفتم که یه جوملا 1.7 تر و تمیز نصب کنم و فقز پستها و کاربرها رو از جوملای 1.5 خود به 1.7 جدید انتقال بدهم، آیا این امکان وجود داره که فقظ مطالی و کاربران رو به جوملای 1.7 وارد کنم
آیا کامپوننتی هست که باهاش از اطلاعات 1.5 بک آپ بگیریم و وارد 1.7 کنم؟

با سپاس

firoozmandan
10-31-2011, 09:28 PM
سلام

شما در تاپیک دیگری گفتید که این مراحل را طی کردید !

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اگر همچنان مشکل دارید بفرمایید

یا علی

Mahachita
11-01-2011, 11:57 PM
مرسی ! منتظر شدم کسی جواب نداد منم خودم دست به کار شدم!

mrsadegh
01-22-2012, 11:36 AM
دوستان همگی سلام بنده با جوملای1.5کار می کنم به علت نیاز به مجموعه های تو در تو مجبور به استفاده از کا2 بودم تاکنون تصمیم دارم به 2.5 ارتقا بدم(ان شاءالله تا چند روز دیگه) خواستم ببینم می شه کاری کرد که دیگه نیازی به کا2 نباشه؟ تعداد مطالب زیاده و شروع مجدد برامون مقدور نیست ممنون میشم اگه راهنماییمون کنید موفق و پاینده باشین التماس دعا یا علی

shmata
01-22-2012, 01:44 PM
من می خواهم از جوملا 1.5 سایت رو به 1.7 انتقال بدهم
و قالب و کامپوننت خاصی هم ندارم که نگران کار نکردنش روی 1.7 باشم
و از اونجایی که روش مهاجرت توضیح داده شده پر دنگ و فنگه تصمیم گرفتم که یه جوملا 1.7 تر و تمیز نصب کنم و فقز پستها و کاربرها رو از جوملای 1.5 خود به 1.7 جدید انتقال بدهم، آیا این امکان وجود داره که فقظ مطالی و کاربران رو به جوملای 1.7 وارد کنم
آیا کامپوننتی هست که باهاش از اطلاعات 1.5 بک آپ بگیریم و وارد 1.7 کنم؟

با سپاس

بحثی که مطرح کردید خیلی مفصله برای انتقال کاربرای جوملا 1.5 به 1.7 باید تمام محتویات tableهای

jos_core_acl_aro
jos_core_acl_aro_groups
jos_core_acl_aro_map
jos_core_acl_aro_sections
jos_core_acl_groups_aro_map
jos_groups
jos_users

در table های متناظر در سایت دیگر import کنید و ساده ترین راه این کار استفاده از query در محیط SQL نرم افزار phpmyadmin است

و اما در مورد مطالب : به نظر من اگر اقدام به ورود مجدد مطالب کنبد راحتترید تا این که بخواهید تک تک جدول ها را import کنید

shmata
01-22-2012, 01:48 PM
دوستان همگی سلام بنده با جوملای1.5کار می کنم به علت نیاز به مجموعه های تو در تو مجبور به استفاده از کا2 بودم تاکنون تصمیم دارم به 2.5 ارتقا بدم(ان شاءالله تا چند روز دیگه) خواستم ببینم می شه کاری کرد که دیگه نیازی به کا2 نباشه؟ تعداد مطالب زیاده و شروع مجدد برامون مقدور نیست ممنون میشم اگه راهنماییمون کنید موفق و پاینده باشین التماس دعا یا علی
ضمن خوشامد گویی به شما انجمن جوملا فارسی
در صورتی که از جوملا 1.7 هم استفاده کنید میتونید مچموعه های تودرتو ایجاد کنید

شما باید سوالات جدید را در یک تاپیک جدید مطرح کنید

مهدی.
01-22-2012, 02:13 PM
سلام

چرا با استفاده از کامپوننت jupgrade اینکار رو نمیکنید ؟! تبدیل کنید و سپس هرکاری که خواستید انجام دهید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست