توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست rtl کردن قالب سایت
hisss
10-28-2011, 04:45 PM
سلام دوستانی که میتونن بطور کامل و بدون مشکل در هیچ مرورگری این قالب رو فارسی و RTL کنند.
پ.خ بدند هزینه رو هم اعلام کنند .
ممنون.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
safajuy
10-28-2011, 04:46 PM
سلام
اولاً موارد تجاري در انجمن پشتيباني نميشن.
دوماً اين قالب rtl هم ساپورت ميكنه
موفق باشيد
sadboys
10-28-2011, 06:23 PM
بله این قالب rtl هم ساپورت می کنه ولی احتمالن به زودی قصد فارسی سازی و rtl کردن دقیق اون رو دارم. ممنون از معرفی قالب زیبا ...
safajuy
10-28-2011, 06:31 PM
بله این قالب rtl هم ساپورت می کنه ولی احتمالن به زودی قصد فارسی سازی و rtl کردن دقیق اون رو دارم. ممنون از معرفی قالب زیبا ...
شركت راكت تم از آخرين تكنو لوژي ها براي قالبهاش استفاده مي كنه. دقيق ياغير دقيق نداره و rtl بر اساس استاندارد هستش
موفق باشيد
sadboys
10-28-2011, 06:42 PM
تصاویر موجود در پوسته های چپ به راست این کمپانی تمام آن ها به صورت نامناسبی در rtl نمایش داده می شود....
دوست من لطفاً در مورد چیزی که آگاهی ندارید نظر ندهید.
safajuy
10-28-2011, 06:46 PM
تصاویر موجود در پوسته های چپ به راست این کمپانی تمام آن ها به صورت نامناسبی در rtl نمایش داده می شود....
اگر دقت كرده باشيد تصاوير rtl هم داريم
شما 10 دقيقه نميشه كه به اين انجمن اومدي و در همين 10 دقيقه دوبار تذكر دريافت كرديد. فكر نكنم اطلاعاتتون در اين زمينه ها كامل باشه
محمد محسنی
10-28-2011, 08:15 PM
دوست عزیز سلام
لطفا به اعضای انجمن و بیشتر از آن به تیم جوملا فارسی احترام بگذارید.
در این انجمن ابتدا اصول اخلاقی را رعایت فرمایید.
امید وارم از این پس این موارد را رعایت کنید تا بتونیم در انجمن فعالیت خوبی در کنار هم داشته باشیم.
یا حق.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.